Голова Верховної Ради України Андрій Парубій у четвер привітав працівників Апарату Парламенту з прийдешніми Новорічними Святами. Він висловив вдячність працівникам Апарату Верховної Ради України за злагоджену роботу, зокрема, – «під час підготовки законопроектів, таких серйозних і важливих, як проект Державного бюджету».  «Працюючий Парламент, який бачать наші громадяни,  це не лише пленарні засідання, це - щоденна кропітка робота кожного з нас, підготовка та аналіз законів, опрацювання усіх рішень, які ми приймаємо тут», - сказав Голова Верховної Ради.

«Ця злагоджена робота змогла продемонструвати і всередині країни, і назовні, що український Парламент діє», - наголосив А.Парубій і нагадав, що з початку нинішнього року  Верховна Рада ухвалила в цілому 224 закони, а цієї осені – більше 100 законів.

«Рік, що минає, був надзвичайно важким роком для нашої держави, як і останні роки. Але цей - багато в чому був переломним та ключовим для Верховної Ради України. Ми – Парламент воюючої держави, і війна, яка ведеться проти нас, відбувається не тільки на фронті, де наші хлопці захищають мир і спокій нашої країни. Я переконаний, що ми повинні рівнятись на них і, працюючи, підтримати воїнів», - зазначив А.Парубій і наголосив, що «війна має на меті зсередини дестабілізувати ситуацію в нашій країні». Він зауважив, що є «сценарій дестабілізувати роботу українського Парламенту, бо, на думку його авторів, криза в державі повинна починатися в Парламенті». «І цього року ми відчували атаки на український Парламент», - додав Голова Парламенту.

А.Парубій наголосив, що «ми повинні продемонструвати, що Верховна Рада України працює і проводить глобальні реформи у багатьох важливих сферах життя». «Ми приречені  проводити реформування усієї країни, і в цій ситуації важливо, щоб суспільство бачило працюючий Парламент, - підкреслив він. - Реформи здійснювались в багатьох сферах: у судовій, у сфері декомунізації, у сфері боротьби з корупцією, інфраструктури, дерегуляції, енергетики. І все це є інвестицією в те, аби ми і наші діти жили в кращій державі».

Голова Верховної Ради нагадав, що «ми проходимо тяжкі часи». «Українська держава мала різні складні сторінки історії. І нині ми також демонструємо здатність перемагати, в тому числі – на своїх робочих місцях своєю працею, як і наші воїни на передовій», - підкреслив він

А.Парубій подякував працівникам Апарату «за звитяжну працю, за відчуття обов’язку, за відчуття своєї відповідальності перед країною».

Голова Парламенту вручив державні нагороди і відзнаки Верховної Ради України працівникам Апарату Верховної Ради України і Інституту законодавства Верховної Ради України.

Повний ресурс фото нагороджених співробітників за посиланням:


https://drive.google.com/file/d/0B5z1L2cRjfYdZm9yRmRtMnlWc3M/view?usp=sharing

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Топ-новина”

18 квітня 2024 10:12
17 квітня 2024 19:05
17 квітня 2024 18:51
17 квітня 2024 17:23
17 квітня 2024 11:54
16 квітня 2024 20:18
16 квітня 2024 18:50
16 квітня 2024 17:31
16 квітня 2024 16:15
16 квітня 2024 14:00