Сьогодні у «Голосі України»:

"Дистанційний" проїзд: тільки за потреби й у масках

Сподіваємося на розширення співпраці між парламентами України та Швеції

''На Бессарабії ситуація не критична - вона жахлива!''

Низка областей ще не готова до пом'якшення заходів безпеки

Інфекційна лікарня на Донеччині отримала обладнання від ЮНІСЕФ

 

"Дистанційний" проїзд: тільки за потреби й у масках

Ура! Воно запрацювало! У Києві та Харкові вчора після карантинного обмеження відкрилося метро. У Дніпрі мораторій на підземку поки що зберігається - місто не готове до другого етапу зняття заборон, введених через коронавірус.

Голова КМДА Віталій Кличко особисто вранці проінспектував роботу Київського метрополітену й виніс вердикт: вжито всіх необхідних заходів для безпечного перевезення пасажирів. Він закликав городян користуватися громадським транспортом тільки за потреби й з дотриманням усіх правил безпеки. На онлайн-брифінгу Кличко запевнив, що дезінфекція в метро проводиться належним чином, у вестибюлях і на платформах станцій нанесено розмітку для дотримання соціальної дистанції, а працівники метрополітену забезпечені засобами індивідуального захисту. (читайте у «Голосі України» на 1, 8 стор. >>> article/331175).

Сподіваємося на розширення співпраці між парламентами України та Швеції

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков провів розмову зі Спікером Риксдагу Швеції Андреасом Норленом у форматі відеоконференції.

Голова українського парламенту подякував Швеції за стійку позицію щодо підтримки територіальної цілісності та суверенітету, яку відчуває наша держава на міжнародній арені протягом тривалого часу. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/331206)

НАЗК розпочало перевірку е-декларацій високопосадовців по-новому

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) змінило Порядок проведення контролю е-декларацій чиновників.

Відтепер НАЗК порівнюватиме вартість задекларованих активів із їх ринковою ціною, а у разі появи нової інформації - проводитиме повну перевірку декларації повторно. Також перевірятимуть, чи отримані суб'єктом декларування подарунки не перевищують граничні суми тощо. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/331207).

''На Бессарабії ситуація не критична - вона жахлива!''

У Мінекономіки стверджують, що за сто років такої посухи не було і більшість посівів загинули.

Комітет з питань аграрної та земельної політики на своєму засіданні розглянув звернення Одеської ОДА щодо загибелі сільгоспкультур у господарствах області внаслідок тривалої посухи та весняних приморозків. Народні депутати вирішили: підтримати створення Урядової комісії з вивчення ситуації, що склалася в регіоні, та направити звернення Одеської облдержадміністрації до Кабінету Міністрів та Національного банку.

Голова Комітету з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський озвучив лист за підписом очільника Одеської ОДА Максима Куцого. (читайте у «Голосі України» на 1-2 стор. >>> article/331025).

Низка областей ще не готова до пом'якшення заходів безпеки

Детальний перехід до адаптивного карантину обговорили під час традиційної наради щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Нарада пройшла під головуванням Президента України Володимира Зеленського. У ній взяли участь представники Кабінету Міністрів і правоохоронних органів.

Зокрема, йшлося про те, що низка областей ще не готова до пом'якшення заходів безпеки, оскільки не всі регіони нині відповідають критеріям щодо показників захворюваності, заповненості ліжок у лікарнях та кількості тестувань, які дали б змогу перейти до адаптивного карантину на нинішньому етапі. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/331208).

Інфекційна лікарня на Донеччині отримала обладнання від ЮНІСЕФ

Передача медичного обладнання від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відбулася у Костянтинівській міській інфекційній лікарні в Донецькій області.

Лікарня отримала зокрема чотири кисневі концентратори, 10 пульсоксиметрів, стратегічний запас бутильованої питної води обсягом майже п'ять тисяч літрів, а також засоби особистого захисту для медичних працівників. (читайте у «Голосі України» на 12 стор. >>> article/331148).

Повний випуск «Голосу України» від 26.05.2020 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Новини”

28 березня 2024 15:56
28 березня 2024 15:26
28 березня 2024 14:37
28 березня 2024 14:37
28 березня 2024 13:08
28 березня 2024 09:26
27 березня 2024 15:04
27 березня 2024 12:20
27 березня 2024 10:01
27 березня 2024 09:30