Сьогодні у «Голосі України»:

Народні депутати восьмого скликання завжди готові підставити плече новообраним законотворцям

Між Ізраїлем та Україною започатковується економічний безвіз

На що робитимуть ставки парламентські сили

Наша місія - стримати навалу агресора на європейську цивілізацію і демократичні цінності

В епіцентрі дипломатичного вишколу

 

Народні депутати восьмого скликання завжди готові підставити плече новообраним законотворцям

У Комітеті Верховної Ради України з питань науки і освіти відбулася зустріч народних депутатів - членів комітету восьмого скликання та новообраних парламентаріїв.

"Зрозуміло, що ви будете реалізовувати свою політику, як бачите, це абсолютно нормальна практика. Але ми повинні показати, що комітет зробив протягом каденції, що є в роботі і як ми бачимо подальшу роботу. Адже та галузь, якою ми займаємося, на мою думку, є ключовою", - наголосив Перший заступник голови Комітету з питань науки і освіти Олександр Співаковський (на знімку вгорі ліворуч), додавши, що і народні депутати восьмого скликання, і представники секретаріату комітету завжди готові підставити плече новообраним парламентаріям. "Принцип дуже простий: не нав'язуйся, але і не відмовляйся", - додав депутат. (читайте у «Голосі України» на 1, 3 стор. >>> article/320745)

Між Ізраїлем та Україною започатковується економічний безвіз

Ділові кола України та Ізраїлю мають усі можливості, не чекаючи остаточної ратифікації Угоди про зону вільної торгівлі між нашими державами, істотно нарощувати товарообіг, ділові відносини, розвивати перспективні сектори - такі, як агровиробництво, машинобудування, інновації. Про це сказав Прем'єр- міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з представниками українських компаній - лідерів hіgh-tech. Зустріч відбулася за участі Прем'єр-міністра Держави Ізраїль Біньяміна Нетаньягу, інформує Урядовий портал. (читайте у «Голосі України» на 1, 5 стор. >>> article/320724)

На що робитимуть ставки парламентські сили

Доки вирішуються організаційні питання з приводу запуску Верховної Ради дев'ятого скликання, майбутні народні депутати складають дорожні карти для своєї законотворчої діяльності. Так, "Європейська солідарність" вже визначилася із переліком тих проектів, які, на думку представників партії, необхідно ухвалити в перші тижні роботи парламенту. Усі вони спрямовані на впровадження Угоди про асоціацію, акцентують представники цієї політичної сили. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/320732)

Наша місія - стримати навалу агресора на європейську цивілізацію і демократичні цінності

Посилення антипутінської коаліції та санкційного тиску на Кремль. Це один із зовнішньополітичних пріоритетів на майбутнє для парламенту дев'ятого скликання, які визначила голова Комітету у закордонних справах Ганна Гопко під час прес-конференції.

"Повернення делегації РФ до ПА РЄ та вихід Путіна з міжнародної ізоляції свідчать про потребу діяти більш скоординовано. Ми не маємо допустити сценарію, коли задля досягнення компромісів за наш рахунок під тиском опиниться Україна, а не агресор. Тому надалі парламент, МЗС та Президент мають діяти як одна національна збірна", - підкреслила голова Комітету у закордонних справах. (читайте у «Голосі України» на 2 стор. >>> article/320736)

В епіцентрі дипломатичного вишколу

Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка виповнюється 75 років.

Студенти спеціальності "міжнародне право" демонструють високі результати на міжнародних змаганнях з права СОТ у Чеській Республіці.

Далекого 1944 року, коли до завершення Другої світової війни залишався ще рік, це був зовсім невеликий за складом викладачів і слухачів факультет, де за лекторською кафедрою і студентською лавою перебували люди, часто вбрані у військові однострої. Частина з них згодом долучиться до української радянської дипломатії, а хтось присвятить своє життя освітній діяльності, а значить формуванню національної дипломатичної школи, становленню ІМВ як добре знаного в Україні й за кордоном освітнього й наукового центру з власними традиціями та інноваціями в навчально-методичній та виховній роботі, визнаним авторитетом серед освітян, які опікуються підготовкою фахівців-міжнародників. (читайте у «Голосі України» на 4 стор. >>> article/320708)

 

Повний випуск «Голосу України» від 21.08.2019 на сайті http://www.golos.com.ua

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Новини”

18 квітня 2024 10:12
17 квітня 2024 19:05
17 квітня 2024 18:51
17 квітня 2024 17:23
17 квітня 2024 11:54
16 квітня 2024 20:18
16 квітня 2024 18:50
16 квітня 2024 17:31
16 квітня 2024 16:15
16 квітня 2024 14:00