Програма розвитку ООН в Україні в рамках проекту ЄС-ПРООН з парламентської реформи, спрямованої на підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України, оголошує конкурс на посади керівника та заступників керівника Офісу парламентської реформи.

Основними завданнями Офісу парламентської реформи є:

-              удосконалення законодавчого процесу та здійснення парламентського контролю;

-              зміцнення інституційної спроможності Верховної Ради України та її Апарату;

-              посилення прозорості та підзвітності Верховної Ради України перед громадянами, у тому числі через нові технології для сприяння комунікаціям та участі громадян.

Керівник Офісу парламентської реформи буде відповідальним за управління та координацію діяльності ОПР у відповідності з пріоритетами парламентської реформи та робочим планом ОПР. Керівник також відповідатиме за питання електронного парламентаризму та комунікації, координуючи діяльність ОПР, пов'язану з комунікацією, громадянською просвітою та IT-управлінням в Апараті Верховної Ради України.

Функціональні обов’язки Керівника та інші деталі вакансії: https://cutt.ly/2eZcJN

Заступник керівника Офісу парламентської реформи з питань законодавчого процесу та парламентського контролю відповідатиме за координацію діяльності ОПР, що пов’язана з законодавчими та нормативними змінами в Апараті Верховної Ради України, включаючи зміни до Регламенту Верховної Ради України, пов’язані із законодавчим процесом та парламентським контролем.

Функціональні обов’язки заступника керівника з питань законодавчого процесу та парламентського контролю й інші деталі вакансії: https://cutt.ly/YeZc4M

Заступник керівника Офісу парламентської реформи з інституціональної реформи та розбудови спроможності безпосередньо відповідатиме за координацію діяльності ОПР з розбудови спроможності, управління кадрами та організаційну розбудову Апарату Верховної Ради України.

Функціональні обов’язки заступника керівника з інституціональної реформи та розбудови спроможності й інші деталі вакансії: https://cutt.ly/5eZvaT

Кінцевий термін прийому резюме від кандидатів на конкурсний відбір - 1 травня 2019 року - на сайті Програми розвитку ООН в Україні за вказаними посиланнями.

***Офіс парламентської реформи – це дорадча група для керівництва та Апарату Верховної Ради України під загальним наглядом Голови Верховної Ради України, що, як компонент проекту ЄС-ПРООН з парламентської реформи, надає підтримку реформі Парламенту та його Апарату з метою підвищення ефективності його роботи і перетворення Верховної Ради України на дієву, підзвітну та прозору установу, що виконує свої конституційні повноваження в галузі законотворчості, контролю та представництва і здійснює позитивний вплив на загальний процес реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. 

 

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Новини”

23 квітня 2024 18:12
21 квітня 2024 12:12
18 квітня 2024 10:12
17 квітня 2024 19:05
17 квітня 2024 18:51
17 квітня 2024 17:23
17 квітня 2024 11:54
16 квітня 2024 20:18
16 квітня 2024 18:50
16 квітня 2024 17:31