Делегація Верховної Ради взяла участь у роботі 135-ої Асамблеї Міжпарламентського союзу в Женеві, де продовжила роботу із захисту позицій нашої держави на майданчику форуму.

Голова делегації Верховної Ради у Міжпарламентському союзі Борис Тарасюк взяв участь у засіданні Постійного комітету з питань миру та міжнародної безпеки в м. Женеві.

Відбулися заходи за участю керівництва Верховної Ради України.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, виступаючи у вівторок на засіданні Національної ради реформ, присвяченого реформі Податкового кодексу, зазначив, що «надзвичайно важливо налагодити партнерські взаємовідносини між державою і бізнесом».

Голова Верховної Ради України А.Парубій, виступаючи на засіданні Ради Реформ у вівторок, заявив, що Постанова Парламенту щодо впорядкування розміру заробітних плат народних депутатів розглядатиметься вже 1 листопада.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив про подання своєї електронної декларації.

Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко взяла участь у відкритих дебатах на тему «Жінки, мир та безпека» в Раді Безпеки ООН.

У парламентських комітетах тривала законодавча робота, відбулося ряд заходів.

У Верховній Раді відбувся Національний форум «Реформа місцевого самоврядування в Україні: стан та перспективи розвитку», співорганізатором якого виступив Комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Голова Комітету в закордонних справах Ганна Гопко провела зустріч із заступником Міністра закордонних справ Ісламської Республіки Іран Ебрагімом Рахімпуром.

У парламенті відбувся «круглий стіл» на тему: «Індустріальні парки - інструмент регіонального розвитку та економічного зростання».

Відбулася Міжнародна конференція на тему: "Безпека журналістів в Україні. Припинення безкарності", організована за участі Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики.

Відбулося засідання "круглого столу" на тему: "Свобода слова в сучасному інформаційному просторі 2016", організоване за підтримки Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики та Комітету з питань інформатизації та зв'язку.

Офіс з фінансового та економічного аналізу у Верховній Раді розробив інфографіку бюджетного процесу.

У Верховній Раді протягом тижня відбувалися інші заходи.

Відділ з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України повідомляє про зростання кількості звернень громадян до керівництва Верховної Ради протягом дев’яти місяців поточного року.

Загалом за цей час до Верховної Ради надійшло 61,6 тис. пропозицій, заяв і скарг громадян.

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Новини”

17 травня 2024 18:21
17 травня 2024 16:52
15 травня 2024 20:57
15 травня 2024 17:41
15 травня 2024 17:35
15 травня 2024 14:46
15 травня 2024 12:27
14 травня 2024 20:02
14 травня 2024 18:50
14 травня 2024 17:43