ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ

Зал засідань Верховної Ради України

14 липня 2021 року, 14 година

Веде засідання Голова Верховної Ради України РАЗУМКОВ Д.О.

 

14:00:13

ГОЛОВУЮЧИЙ. У зв'язку з вимогою 156 народних депутатів України та відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної Ради України ми сьогодні проводимо позачергове пленарне засідання Верховної Ради України, згоду на яке дали всі депутатські фракції та групи. Перелік питань, які передбачені до розгляду, вам запропоновані. Будь ласка, підготуйтесь до реєстрації.

Прошу реєструватись.

 

14:00:53

У залі зареєстровано 316 народних депутатів України. Позачергове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим.

Шановні колеги, вам запропонований до розгляду проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів" щодо гарантій прав українських та іноземних інвесторів (реєстраційний номер 5141).

Хтось на правках наполягає? Ми можемо голосувати? Одна правка, так? Можемо голосувати. Ставлю на голосування пропозицію про прийняття в другому читанні та в цілому з необхідними техніко-юридичними правками проект Закону (реєстраційний номер 5141).

Прошу підтримати та проголосувати.

 

14:02:01

За-322

Рішення прийнято. Закон прийнятий в цілому.

Наступне питання, наскільки мені відомо, без обговорення, правильно? Ставлю на голосування пропозицію… Пропонується за основу і в цілому, немає заперечень? Немає. Ставлю на голосування пропозицію про прийняття за основу проекту Закону про внесення змін до розділу XI "Перехідні положення" Закону України "Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції" (реєстраційний номер 5440). Прошу підтримати та проголосувати.

 

14:02:46

За-317

Рішення прийнято.

Ставлю на голосування пропозицію про прийняття в цілому з необхідними техніко-юридичними правками проект Закону про внесення змін до розділу XI "Перехідні положення" Закону України "Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції" (реєстраційний номер 5440). Прошу підтримати та проголосувати.

 

14:03:17

За-315

Рішення прийнято.

Позачергове засідання Верховної Ради України оголошую закритим.

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку