ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ

Зал засідань Верховної Ради України

30 березня 2020 року, 14 година 37 хвилин

Веде засідання Голова Верховної Ради України РАЗУМКОВ Д.О.

 

14:37:23

ГОЛОВУЮЧИЙ. Шановні колеги, прошу підготуватися до реєстрації.

Відповідно до частини восьмої статті 19, частини чотирнадцятої статті 73 Регламенту Верховної Ради України депутатські фракції та групи ухвалили на Погоджувальній раді пропозицію про скликання сьогодні позачергового пленарного засідання Верховної Ради України, на якому розглянути одне питання – законопроект реєстраційний номер 3254 про внесення зміни до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" щодо безперервного забезпечення харчування військовослужбовців.

Готові реєструватися? Прошу реєструватися. Нагадую, реєстрація відбувається шляхом натискання зеленої кнопки "за".

 

14:38:54

За – 326. Рішення... Позачергове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим. Вибачте.

Шановні колеги, вам запропонований до розгляду проект Закону про внесення зміни до Закону України щодо  Державного бюджету України на 2020 рік щодо забезпечення безперервного харчування військовослужбовців. Нам необхідно внести це питання в порядок денний сесії. Прошу підтримати та проголосувати.

 

14:39:42

За-299

Рішення прийнято.

Шановні колеги, ставлю на голосування пропозицію  про прийняття за основу проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" щодо безперервного забезпечення харчування військовослужбовців (реєстраційний номер 3254).

Готові голосувати? Прошу підтримати та проголосувати.

 

14:40:20

За-300

Рішення прийнято.

Шановні колеги, ставлю на голосування пропозицію про прийняття в цілому з необхідними техніко-юридичними правками проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" щодо безперервного забезпечення харчування військовослужбовців (реєстраційний номер 3254).

Готові голосувати? Прошу підтримати та проголосувати.

 

14:40:57

За-302

Рішення прийнято. Закон  прийнятий в цілому.

Покажіть по фракціях. "Слуга народу" – 213, "Опозиційна платформа – За життя" – 0,  "Європейська солідарність" – 25, "Батьківщина" – 13, "За майбутнє" – 6, "Голос" – 17, "Довіра" – 14,   позафракційні – 14. Рішення прийнято.

Руслан Олексійович.

 

Веде засідання Перший заступник Голови Верховної Ради України

СТЕФАНЧУК Р.О.

 

14:41:20

ГОЛОВУЮЧИЙ. Шановні народні депутати, враховуючи необхідність  термінового  законодавчого забезпечення заходів по боротьбі з коронавірусом, пропоную доручити Голові Верховної Ради   України невідкладно підписати прийняті Верховною Радою акти, які були прийняті на попередньому позачерговому і на цьому, і негайно направити їх Президентові України.

Ставлю на голосування цю пропозицію. Дуже прошу підтримати, щоб ми не затримували підписання цих законів, які ми прийняли сьогодні. Прошу підтримати та проголосувати.

 

14:42:04

За-328

Рішення прийнято. Дякую.

 

Веде засідання Голова Верховної Ради України РАЗУМКОВ Д.О.

 

14:42:33

ГОЛОВУЮЧИЙ. Шановні колеги, позачергове засідання Верховної Ради України оголошую закритим.

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку