ЗАСІДАННЯ П'ЯТДЕСЯТ ДРУГЕ

Сесійний зал Верховної Ради України

19 січня 2017 року, 16 година

Веде засідання Голова Верховної Ради України ПАРУБІЙ А.В.

 

16:00:32

ГОЛОВУЮЧИЙ. Шановні колеги, прошу заходити в зал, підготуватись до реєстрації. Будь ласка, прошу голів фракцій запросити депутатів  в зал.

Отже, колеги, прошу підготуватись до реєстрації. Прошу провести реєстрацію, колеги, будь ласка.

 

16:03:57

Зареєстровано 336 карточок. Вечірнє засідання Верховної Ради України оголошую відкритим.

Але, колеги, у мене є підозра, що в залі не депутатів 336, а карточок 336. І я хочу вам сказати, що зараз я проведу рейтингове голосування на особисту присутність депутатів у залі колеги. У нас наступний проект закону – це Закон України "Про оцінку впливу на довкілля", який має велике міжнародне значення для України. І я не можу дозволити, щоб ми провалювали закони того рівня, які вдарять по авторитету нашої держави. Тому, шановні колеги, зараз я проведу персональне голосування на предмет присутності депутатів у залі. І я прошу усіх приготуватися до персонального рейтингового голосування на предмет присутності депутатів у залі. Прошу запросити депутатів у зал і прошу приготуватись до рейтингового голосування. Я почекаю 30 секунд. Прошу зайти і приготуватись.

Отже, готові? Зараз я проводжу персональне рейтингове голосування. Якщо  у   залі буде недостатньо голосів для проведення сесії, я просто закрию засідання, колеги.

Отже, займайте робочі місця. Вважаю, не прийнятним таке відношення до роботи. На Погоджувальній раді маса звернень стосовно того чи іншого законопроекту, а коли ми приходимо до прийняття рішень, в залі просто немає дисципліни необхідної для роботи. Я більше не буду вмовляти з трибуни, я просто закрию засідання, колеги.

Отже, прошу взяти участь в рейтинговому голосуванні на предмет персональної присутності депутатів в залі. Прошу проголосувати і прошу взяти участь голосувати "за". Будь ласка, голосуємо, колеги.

 

16:07:24

За-167

167 – "за", 1 – "проти", 1 – "утримався". Таким чином, в залі 169…

Включіть по фракціям, будь ласка. "Блок Петра Порошенка" – 56, "Народний фронт" – 43, "Опозиційний блок" – 13, "Самопоміч" – 16, Радикальна партія – 14, "Батьківщина" – 6, "Відродження" – 7, "Воля народу" – 1.

Колеги, я більше не буду вмовляти. У зв'язку з тим, що немає необхідної кількості депутатів, я оголошую вечірнє засідання Верховної Ради України закритим, колеги.

Завтра о 10 годині прошу всіх прибути в зал. Завтра буде заключний день нашої сесії. Завтра "година Уряду", після "години Уряду" будемо закривати сесію. Завтра о 10 годині прошу всіх прибути в сесійний зал для "години запитань до Уряду".


Повернутись до публікацій

Версія для друку