ЗАСІДАННЯ ШІСТДЕСЯТ ТРЕТЄ

Сесійний зал Верховної Ради України

08 липня 2016 року, 10 година 21 хвилина

Веде засідання Голова Верховної Ради України ПАРУБІЙ А.В.

 

10:21:08

ГОЛОВУЮЧИЙ. Доброго ранку, шановні колеги депутати! 10 година ранку, початок роботи сесії. Прошу заходити в зал, приготуватися до реєстрації.

(Депутати співають Державний Гімн України)

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Слава Україні!

 

ГОЛОСИ ІЗ ЗАЛУ.  Героям слава!

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Слава Україні!

 

ГОЛОСИ ІЗ ЗАЛУ. Героям слава!

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Слава Україні!

 

ГОЛОСИ ІЗ ЗАЛУ. Героям слава!

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Колеги, як на Майдані, в цьому залі бійок не буде. Провокують на протистояння, на розблокування трибуни, тут бійок не буде.  Дехто дуже хоче, щоб між собою люди, які плече в плече пройшли Майдан, щоб вони між собою мали протистояння. Дехто хоче, щоб люди, які пройшли АТО, які прийшли сюди змінювати Україну, мали між собою протистояння. Так не буде.

Колеги, я хочу вам сказати, сьогодні  ми мали розглядати "годину запитань до Уряду", питання тарифів, уряд мав подетально розповісти з цієї проблематики. Сьогодні народні депутати мали виступати з цієї трибуни для того, щоб говорити болі своїх виборців, громадян, від яких вони обрані. Сьогодні мали бути зачитані депутатські запити від  депутатів для того, щоб захистити людей, які були обрані. Сьогодні мала бути повноцінна звична робота парламенту. На жаль, декому цікаві не тарифи, цікава дестабілізація в нашій державі, цікава дестабілізація в цьому парламенті. Ми не допустимо, колеги, ми не  дозволимо дестабілізувати український парламент.

Шановні колеги, сьогодні в нас в сесійній залі представники уряду на чолі з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом. Привітаємо! (Оплески) Володимир Борисович, дякуємо, що прийшли на "годину запитань до Уряду", але боюся, що нам буде важко проводити повноцінне це засідання в зв'язку з тією ситуацією, яка  склалася сьогодні в залі.

Тому, шановні колеги, ми зможемо донести свої слова людям, ми зможемо донести інформацію про роботу нашу в уряді, так само, як учора ми продемонстрували здатність приймати надважливі для країни закони, щоб захистити волонтерів, щоб захистити українську армію, щоб створити Раду Національного банку. І парламент і надалі буде працювати так само плідно, активно  і  системно. А сьогодні, на жаль, із-за неможливості проведення сесії...

(Шум у залі)

Депутати вимагають проведення сесії. Давайте порадимось. Колеги, увага! Колеги, вибачте, я трішки маю і своє відчуття. В тих умовах, в які нас ставлять деякі колеги, повноцінне проведення сесії буде неможливе.

Колеги, і тому засідання ранкове сесії Верховної Ради України оголошую закритим. Ми збираємося на Погоджувальну раду, і у вівторок о 10 годині продовжимо нашу роботу.

Слава Україні! Слава Україні! Слава Україні!

 

ГОЛОСИ ІЗ ЗАЛУ. Героям слава!


Повернутись до публікацій

Версія для друку