ЗАСІДАННЯ ТРИДЦЯТЕ

Сесійний зал Верховної Ради України

19 квітня 2016 року, 16 година

Веде засідання Голова Верховної Ради України ПАРУБІЙ А.В.

 

16:01:57

ГОЛОВУЮЧИЙ. Шановні колеги, час, відведений для перерви, вичерпаний. Я прошу заходити в зал і приготуватися до реєстрації.

Шановні колеги, готові до реєстрації? Колеги, всі зайшли в зал? Шановні колеги, я прошу провести реєстрацію. Будь ласка.

 

16:04:24

В залі зареєстровано 333 депутати. Вечірнє пленарне засідання Верховної Ради України я оголошую відкритим.

Згідно порядку денного у нас о 4-й годині заплановано ряд питань щодо судівскої системи, перше з них – це є питання про надання згоди на затримання і арешт судді. Надзвичайно важливе питання, ми його повинні розглядати по повній процедурі. І я для доповіді запрошую до слова Голову Верховного Суду України Ярослава Михайловича Романюка. Дається загальний регламент 10 хвилин. Ярославе Михайловичу, я попрошу вас 5 хвилин – доповідь і 5 хвилин – питання-відповіді. Приймається така форма? 5 хвилин – доповідь і 5 хвилин – питання і відповіді.

Будь ласка, Ярослав Михайлович.

 

16:05:31

РОМАНЮК Я.М.

Шановні народні депутати України, в 20-х числах березня цього року на той час Генеральний прокурор України Віктор Шокін вніс до Верховного Суду України подання, в якому ініціював питання щодо надання парламентом згоди на затримання та арешт судді Сєвєродонецького міського суду Луганської області Юхимука Руслана Степановича.

За матеріалами цього подання суддя Юхимук підозрюється в наступному. Працюючи на посаді судді Сєвєродонецького міського суду в березні 2012 року за результатами розгляду кримінальної справи він постановив вирок, яким засудив до 5 років позбавлення волі одну з осіб. Ця особа була відправлена для відбуття покарання у виправну колонію, яка з початком проведення антитерористичної операції опинилася на території, контрольованій незаконними збройними формуваннями. У липні 2015 року так звана генеральна прокуратура так званої Луганської народної республіки прийняла рішення цю особу звільнити умовно-достроково, що було зроблено, і ця особа повернулася на контрольовану органами державної влади України територію, де стала на облік у міському Сєверодонецькому міському управлінні, управлінні внутрішніх справ. За таких обставин органами прокуратури було ініційовано подання до Сєверодонецького міського суду про визначення невідбутої частини покарання і направлення цієї особи для подальшого відбування покарання в місцях позбавлення волі. Дізнавшись про це, як зазначається в поданні, суддя Юхимук через свого посередника сам зініціював питання про те, щоби за неправомірну вигоду у розмірі 2 тисяч доларів відмовити у задоволені такого подання прокурора. На цю пропозицію засуджена особа погодилась. Після чого суддя, за матеріалами подання, зініціював ще одне питання: також за неправомірну вигоду розміром 2 тисячі доларів Сполучених Штатів Америки зняти арешт з транспортного засобу, належаного засудженому автомобіля. Після того як засуджений погодився і на цю пропозицію, суддя, за матеріалами подання, з допомогою своєї знайомої, організував виготовлення завідомо фіктивних документів, а саме договору купівлі-продажу автомобіля та звернення до суду, так званого, нового власника автомобіля з клопотанням про зняття арешту з автомобіля. Не призначаючи справу досудового розгляду, не проводячи судового засідання суддя виготовив завідомо неправосудне судове рішення про зняття арешту з транспортного засобу, а в подальшому в судовому засіданні відмовив в задоволенні подання прокурора про визначення невідбутої частини покарання засудженому і поміщення його для подальшого відбування покарання в місця позбавлення волі.

Наведе, за матеріалами подання Генерального прокурора, підтверджується низкою зібраних у справі доказів, зокрема, показами свідків, протоколом обшуку, під час якого в автомобілі судді було вилучено 300 доларів США, які попередньо були помічені правоохоронними органами і в подальшому передані судді в якості неправомірної вигоди, а також в будинку судді було виявлено бойові припаси, 11 патронів, які він придбав та зберігав без відповідного дозволу. За таких обставин органами досудового слідства дії судді Юхимука кваліфіковані по частині третій статті 368 Кримінального кодексу України (це одержання службовою особою неправомірної вигоди) за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади, вчиненої службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди. По частині другій статті 375 Кримінального кодексу України, а саме постановлення суддею завідомо неправосудної ухвали з корисливих мотивів. По частині третій статті 358 Кримінального кодексу України (це підроблення іншого офіційного документу, який видається чи посвідчується особою, яка має право видавати чи посвідчувати такі документи, який надає права або звільняє від обов'язків), а також по частині першій статті 263 (це зберігання і придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу).

Оскільки з січня 2016 року суддя Юхимук знаходиться у розшуку, місце знаходження його невідомо, з метою затримання його та доправлення до органів досудового слідства для здійснення слідчих дій я прийняв рішення підтримати це подання і вніс його на ваш, шановні народні депутати, розгляд.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Дякую вам.

Шановні колеги, зараз, нагадую, ми розглядаємо проекти постанов номер 4338 і 4339 про надання згоди на затримання та про надання згоди на арешт (взяття під варту) судді Сєвєродонецького міського суду Луганської області Юхимука Руслана Степановича. Хто має запитання до доповідача, прошу записатися на виступ для запитань. Шановні колеги, прошу провести запис.

Олександр Опанасенко.

 

16:11:36

ОПАНАСЕНКО О.В.

Будь ласка, слово Сидоровичу Руслану Михайловичу.

 

16:11:41

СИДОРОВИЧ Р.М.

Безумовно, сьогоднішнє подання ми  обов'язково повинні підтримати, тому що такі ганебні випадки, вони не повинні толеруватися парламентом і ми повинні давати згоду. Єдине у мене у формі риторичного радше запитання, шкода, що сьогодні  нема присутнього  Національного антикорупційного  бюро для того, щоб ми змогли з'ясувати причини, в який  спосіб  даний суддя зміг покинути територію України, оскільки на засіданні  комітету попередні  дані  були, що цей суддя знаходиться  у Ростові.  Але я закликаю усіх наших колег зараз   підтримати   це подання і поставити крапку в історії можливості притягнення  даного судді до відповідальності. Дякую.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Дякую. 

Колеги, тільки  нагадую, зараз розділ "питання до доповідача", "виступи депутатів" – це  буде окремий розділ нашого обговорення. Прошу на це звернути увагу, беручи слово.

Кіраль Сергій Іванович.

 

16:12:50

КІРАЛЬ С.І.

Я знімаю своє запитання.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Дуже вам дякую.

Руслан Князевич.

 

16:13:00

КНЯЗЕВИЧ Р.П.

Дякую, пане Голово.   Ярославе  Михайловичу, доброго дня.  Я хочу, щоб ви підтвердили, тому що зараз  уже  чомусь депутати ставлять це питання, чому  голова  Верховного Суду так пізно звернувся до Верховної Ради  з  відповідним… підтримуючи відповідне подання Генерального прокурора.  Насправді, такого роду звернення голови  Верховного Суду надійшло ще  28  березня. Це просто парламент, на превеликий жаль,  до сих пір, майже місяць, не спромігся вчасно  розглянути  це подання. Тому до  голови  Верховного Суду тільки  одне питання:  коли  воно до вас надійшло і як оперативно ви надіслали до парламенту? Чи справді там потребувалося  якийсь час? Тому що, як на мене, тут абсолютно очевидно і не  було потреби  затягувати це питання.  Дякую.

 

16:13:47

РОМАНЮК Я.М.

Матеріали подання Генеральним прокурором  України  направлені до Верховного Суду  України 23 березня. 28 березня вони  були направлені в парламент  і у той же   день відбулося засідання профільного комітету.  За мінусом двох вихідних днів у Верховному Суді ці матеріали перебували впродовж трьох  днів.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Дякую вам. Руслан Сидорович. Вже задав питання Руслан Сидорович. Дуже вам дякую, Ярослав Михайлович за доповідь, за відповіді на питання.

Згідно регламенту, судді щодо якого винесено подання для пояснення, йому дається на пояснення 5 хвилин, якщо особа є в залі. Чи є в залі Юхимук Руслан Степанович? Відсутній в залі Юхимук Руслан Степанович.

І тому я переходжу до наступного пункту, співдоповідь голови Комітету з питань правової політики та правосуддя Князевич Руслан Петрович, 3 хвилин, будь ласка.

 

16:15:01

КНЯЗЕВИЧ Р.П.

Дякую, шановний пане Голово.

Шановні колеги, я вже у своєму запитанні до голови Верховного Суду дещо привідкрив ситуацію, але ще раз повторюся, оскільки для протоколу це дуже важливо. Справа в тім, що відповідно подання до Верховної Ради України голови Верховного Суду, який підтримував у свою чергу подання Генерального прокурора, надійшло ще 28 березня і абсолютно оперативно на своєму засіданні Комітет з правової політики та правосуддя одноголосно, розглядаючи це подання, дійшов висновку щодо доцільності його підтримки, зважаючи на наступні обставини. Ви знаєте, що відповідно до Закону про Регламент, ми повинні, як профільний комітет, визначити належного суб'єкта подання, а таким суб'єктом формально є відповідно Генеральний прокурор України. Хоча це питання перебувало в підслідності Національного антикорупційного бюро і, безпосередньо, до Генерального прокурора України з відповідним клопотанням щодо звернення до Верховної Ради звернувся керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назарій Іванович Холодницький. До речі, пане Голово, Назарій Іванович люб'язно погодився бути присутнім під час розгляду цього питання і, згідно процедури, в разі, якщо він вважатиме за доцільне, доповнити якісь обставини по справі, я б надав таку можливість керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. В свою чергу, мушу вам сказати, що, безумовно, тут немає довгої потреби обговорювати питання, бо суддя Юхимук Руслан, як ви довго б його не шукали в залі, він зараз знаходиться не тільки не в сесійній залі, а навіть поза межами української держави, перебуває в розшуку. Тому треба дати можливість, відповідно, прокуратурі скористатися процесуальними повноваженнями, звернутися до суду  з приводу відповідного… вибору відповідного … міри запобіжного заходу.

Якщо немає жодних заперечень, я би просив  підтримати ту рекомендацію, яку одноголосно пропонує Верховній Раді   комітет, а саме таким, що відповідає вимогам частини 1 статті 220 Регламенту Верховної Ради  України та може бути підтримане подання Генерального прокурора України, підтримане та внесене головою Верховного Суду України про надання згоди на затримання та арешт  судді Сєвєродонецького міського суду Луганської області Юхимука Руслана Степановича.

І просив би, пане Голово, оформити і проголосувати відповідний  висновок комітету двома проектами постанови, які ви оголосили з початку розгляду цього питання.

Дякую за увагу.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  Шановні колеги, хочу вам сказати, надзвичайно важливе питання, яке ми давно вже мали розглянути, і дуже важливо, щоб воно було результативне голосування. Я дуже прошу всіх запрошувати депутатів в зал. Згідно Регламенту в нас є на обговорення… виступи від фракцій і груп, а також виступи від народних депутатів.

Я єдине, що просив би, в нас буде дуже багато постанов по звільненню кримських суддів. Це займе в нас певний час і велику мобілізацію. Якби шановні доповідачі могли бути більш лаконічними, це би нам дозволило більш ефективно виконати наш обов'язок як найбільшого представницького органу. І тому, проводячи на запис, я закликаю доповідачів максимально коротко виступати.

Отже, згідно статті 10 Регламенту проводиться запис на виступи від фракцій і груп. Прошу записатися, прошу провести запис.

Ляшко Олег Валерійович, будь ласка.

 

16:19:25

ЛЯШКО О.В.

Олег Ляшко, Радикальна партія.

Фракція Радикальної партії підтримує подання Генерального  прокурора і голови Верховного Суду про арешт суддів, який за хабарі звільнив від відповідальності злочинця.

Але я хотів би привернути увагу суспільства, колег депутатів, представників Верховного Суду до тієї обставини, що жодні точкові арешти суддів не вирішать ключової проблеми – це відсутності реальної реформи системи судочинства в Україні. Кожен громадянин країни знає, що сьогодні, коли в тебе немає грошей, коли в тебе немає судді чи прокурора, папи, мами, коли в тебе немає можливостей – ти не можеш знайти в суді справедливість, ти не можеш по совісті, по закону вирішити свою справу. І тому питання реформування судової системи, правоохоронної системи, зокрема, прокурорської системи – це ключове питання майбутнього нашої держави. Чи робить сьогодні влада, чи робить сьогодні суддівське співтовариство кроки для реформування цієї закостенілої корупційної системи? Ні, не роблять нічого, тому що їх влаштовує. Тому що Президент і нинішній Порошенко так само, як і минулий Президент Янукович, хоче в ручному режимі керувати Генеральним прокурором, в ручному режимі керувати  суддями і мати їх підлеглими для того, щоб використовувати органи прокуратури, суддівські органи для зведення політичних рахунків, для використання їх як знаряддя у політичній боротьбі.

Чи можемо  ми після цього чекати в країну інвесторів? Чи можемо ми знайти в Україні справедливе правосуддя чи справедливі правоохоронні органи? Ні. Тому фракція Радикальної партії вважає і переконані, що ключова реформа судової системи, прокурорської системи – ключове для модернізації країни. Саме тому ми не підтримуємо пропозиції Президента України до Конституції, спрямовані фактично на подальше ручне керування судовою системою.

Ми пропонуємо альтернативу – це радикальна зміна судового і прокурорського корпусу, звільнення всіх суддів і прокурорів, а потім набрання нових, які почнуть фактично з нуля писати історію незалежної судової системи.

На превеликий жаль, Президент України як гарант конституційних прав громадян вважає по-іншому. Саме тому пропонується нам днями розглянути кандидатуру Генерального прокурора, який буде політично заангажований, черговий кум Президента, який займатиме прокурорську посаду для того, щоб і далі зводити рахунки із своїми політичними опонентами.

Я б'ю в набат, я звертаю увагу суспільства на те, що в країні немає реальних реформ, в країні відсутня політична воля до реформ. Президент Порошенко перетворюється фактично у Януковича, будує диктатуру, намагається захопити владу, в тому числі через керівництво правоохоронними органами. Увага!

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Дякую. Як і хочу подякувати депутатам, що записалось не так багато людей.

І запрошується заключний виступ. І я прошу… А, ще від депутатів буде, так? Прошу, Сергій Міщенко, до слова. І прошу депутатів заходити в зал. Пане Сергій, можете виступати.

 

16:22:54

МІЩЕНКО С.Г.

Дякую. Шановні колеги, шановні громадяни України, на жаль, ми сьогодні приймаємо це рішення без присутності судді, якого ми повинні були дати згоду на його затримання і арешт та притягнення до відповідальності ще декілька місяців тому. Але ця процедура потрібна для того, щоб правоохоронні органи запустили так званий Закон про заочне засудження, тому що його подадуть в міжнародний розшук і потім буде ця процедура застосована, і тоді ця людина може заочно бути засуджена. Але я про інше.

Я хотів би, щоб такі подання – і я це казав на комітеті, - були однаково швидкі для всіх суддів. Я вам нагадаю, що минулого тижня ми дали згоду на затримання і арешт судді одеського суду, який влаштував стрілянину після того, як його намагалися затримати на хабарі. Так от, через скільки ви думаєте годин чи діб надійшло до нашого комітету дане подання? На наступний день. Тобто правоохоронні органи спрацювали швидко, Верховний Суд спрацював швидко, комітет спрацював швидко, Верховна Рада спрацювала швидко. І тут був цей суддя і нікуди він не дівся. А сьогодні, у зв'язку з тим, що до Голови Верховного Суду немає ніяких претензій, він 3 доби тримав це подання, всього 3 доби. Але скоєний злочин був за декілька місяців до того, як правоохоронні органи подали в наш комітет це подання, що дало змогу цьому судді вкритися в Ростові. Якщо ми будемо так далі діяти, то в Ростові буде величезна діаспора із суддів та чиновників минулої влади.

Дякую.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Дякую вам.

Шановні колеги, ми маємо 6 хвилин на виступи від народних депутатів. Прошу провести запис на виступи від народних депутатів.

Юрій Левченко, будь ласка.

 

16:25:32

ЛЕВЧЕНКО Ю.В.

Левченко, "Свобода", 223 округ, місто Київ.

Я не буду довго говорити, тому що треба якомога швидше приймати це рішення для того, щоб все ж таки хоча би спробувати знайти цього суддю, але, напевно, він все давним-давно втік і його ніхто не знайде. Але просто тут багато було сказано про різноманітні пропозиції щодо реформ судової системи. Так от насправді поки не дадуть право в Україні людям обирати суддів на прямих виборах, то жодним чином судова система в Україні не зміниться, тому що поки люди самі не будуть обирати своїх суддів, їх будуть і далі обирати корумповані чиновники, корумпована Верховна Рада затверджувати або Вища рада юстиції, а різниці жодної немає, і все буде продовжуватись так, як воно зараз, власно кажучи, продовжуватись

Те, що ми сьогодні бачимо, попри будь-які якісь бутафорні зміни, якісь там косметичні речі судова система залишилась в тому самому стадії розвитку, як вона і була.

Тому, безперечно, я закликаю всіх народних депутатів займатися саме такою реформою і дати можливість українському народові обирати своїх власних суддів. Дякую.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Шановні колеги, ми завершили обговорення по питанню про надання згоди та затриманню і арешт судді.

Я прошу секретаріат Верховної Ради України запросити депутатів на робочі місця для проведення голосування. Дуже важливе голосування. Суспільство дивиться на нас, дуже важливо, щоб ми прийняли відповідальне рішення. І я також прошу голів фракцій запросити депутатів в зал і запросити депутатів зайняти свої робочі місця. Будь ласка, шановні колеги, займаємо робочі місця.

Шановні колеги, прошу заходити в зал. "Народний фронт", я попрошу: вийшли депутати наші, запросити їх в зал. Прошу зайняти робочі місця. Дякую вам. Я ставлю на голосування для прийняття в цілому проекту Постанови, реєстр номер 4338, про надання згоди на затримання судді Сєвєродонецького міського суду Луганської області Юхимука Руслана Степановича. Прошу голосувати. Будь ласка, голосуємо.

 

16:28:53

За-228

Рішення прийняте. Шановні колеги, 228 – "за".

Я прошу голів фракцій запросити депутатів. Тих, хто не бере участь в роботі сесії, я вам обіцяю як головуючий, я буду таке саме мати відношення до ініційованих ними законопроектів. І до мене потім прошу не підходити, не агітувати. Якщо ви думаєте лишень про свої законопроекти, а не про Україну, не про державу і не про авторитет Верховної Ради України, я буду у тому питанні дуже жорсткий, я обіцяю вам.

Прошу зайти в зал, зараз буде друге голосування, не менш важливе, про надання згоди на арешт. Отже, ставлю на голосування для прийняття в цілому проекту постанови (реєстр. номер 4339) про надання згоди на арешт (взяття під варту) судді Сєвєродонецького міського суду Луганської області Юхимука Руслана Степановича. Прошу голосувати. Будь ласка, голосуємо.

 

16:30:28

За-238

Рішення прийняте.

Я хочу подякувати Голові Верховного Суду України Ярославу Михайловичу Романюку, хочу подякувати пану Холодницькому, який присутній з нами, який прийшов підтримати нас в цьому рішенні, і подякувати  залу за відповідальне важливе рішення.

Переходимо до наступного питання порядку денного про надання згоди на… про звільнення суддів на підставі порушення присяги. І я до слова запрошую голову Комітету з питань правової політики та правосуддя Князевича Руслана Петровича. Будь ласка.

 

16:31:31

КНЯЗЕВИЧ Р.П.

Дякую ще раз Голові Верховного Суду і керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Шановні колеги, прошу сконцентруватися на надзвичайно важливому питанні: у нас на розгляді питання звільнення суддів, причому ми повинні розглянути спочатку постанови, три постанови про звільнення суддів на загальних підстава, а далі перейти на звільнення суддів з підстав порушення присяги. І оскільки таких голосувань по українських суддях передбачається 192 постанови, прошу запастися терпінням і обов'язково показати позитивний результат голосування, бо мені здається, що це дуже буде показовим голосування не тільки для України. Дякую.

Розпочинаю  з постанови 3580-1, про звільнення суддів.

Відповідно до пунктів 3 та 9 частини п’ятої статті 126 Конституції України Верховна Рада України постановляє:

1. Звільнити Пруського Івана Івановича з посади судді Стахановського міського суду Луганської області у зв’язку з неможливістю виконувати свої повноваження за станом здоров’я.

2. У зв’язку з поданням заяви про відставку звільнити з посад суддів:

апеляційного суду Луганської області Борзаницю Віктора Івановича;

Дніпропетровського апеляційного господарського суду Чоху Любов Василівну та Шевченка Єдуарда Олександровича - Київського апеляційного господарського суду;

Одеського апеляційного господарського суду Мацюру Павла Федоровича;

Іллічівського районного суду міста Маріуполя Донецької області Одерія Степана Мефодійовича;

Жовтневого районного суду міста Запоріжжя Татарінова Віктора Ілліча;

Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Поповича Сергія Михайловича;

Ленінського районного суду міста Миколаєва Беспрозванного Олександра Васильовича;

Валківського районного суду Харківської області Степаненко Ганну Іванівну.

У зв’язку з поданням заяви про звільнення з посади за власним бажанням звільнити суддів:

Броварського міськрайонного суду Київської області Пухну Оксану Миколаївну;

Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Петрову Ольгу Федорівну;

Соснівського районного суду міста Черкаси Дерунець Ольгу Анатоліївну та Подільського районного суду міста Києва Сингаївського Олександра Пилиповича.

Для протоколу зазначаю, що раніше внесені до проекту Постанови суддів Київського апеляційного господарського суду Лобаня Олександра Ілліча та Федорчука Руслана Васильовича, а також суддю Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області Смаглія Миколу Васильовича вилучено з проекту постанови у зв'язку з тим, що до Верховної Ради  надійшло подання від Вищої ради юстиції про відкликання відповідного подання.

Пане Голово, прошу проект постанови 3580-1 в озвученій мною редакції поставити на голосування. Прошу колег підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Шановні колеги, згідно Регламенту суддя має право на виступ. Чи присутній суддя в залі? Ні, він в залі не присутній.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. Оскільки цей… Я поясню.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Пане Руслан, кожен депутат має право поставити запитання судді. Суддя в залі відсутній. І таким чином ми можемо переходити до голосування. Я правильно говорю, пане Руслан?

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. Правильно. Але, оскільки йде мова про загальні підстави, то їхня присутність не є обов'язковою.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Так, але вони мають право бути в залі, хоч їхня присутність не є обов'язковою.

Шановні колеги, я закликаю депутатів зайти в зал і зайняти робочі місця. Зараз відбудеться голосування.

Ми готові до прийняття рішення, колеги? По фракціях подивіться, чи всі є в залі. Голосуємо, так?

Отже, я ставлю на голосування проект Постанови про звільнення суддів, номер 3580-1, в цілому. Хто підтримує дану пропозицію, прошу проголосувати.

Колеги з БПП, я прошу проголосувати.

Отже, прошу зайняти робочі місця і прошу голосувати. Будь ласка, голосуємо.

 

16:36:23

За-240

Постанова прийнята.

Шановні колеги, для того, щоб знати, що ми голосуємо, треба брати участь в обговоренні і в роботі  Верховної Ради  України.

Наступна  постанова. Я прошу бути дуже уважними, це три ідентичні Постанови  про звільнення суддів. Наступна. Ставлю на голосування проект   Постанови про звільнення суддів (3580-2). Хто підтримує дану постанову, прошу проголосувати. Голосуємо, колеги.

 

16:37:09

За-245

Постанова прийнята.

І остання третя Постанова 3580-3. Хто підтримує дану постанову, ставлю  її на голосування в цілому. 3583-3. Будь ласка,  голосуємо.

 

16:37:44

За-245

Постанова прийнята.

Дякую. Це були важливі голосування.

Шановні колеги, тепер я  маю  до вас звернення  на одну  хвилину. Наступне наше питання – це буде питання про  звільнення суддів  кримських, які  зрадили українську державу, які зрадили  своїй присязі, які зрадили український народ.  Ми повинні витримати повністю чистоту процедури. Ми будемо мати  197 голосувань по кожному судді окремо.  197   голосувань, колеги, ми повинні  провести.  Але я думаю, що кожен з вас готовий  інвестувати годину  робочого часу в роботу, щоб  ми, не виходячи  із залу, змогли провести  ці голосування. Зірвати ці голосування – це  є  поставити  під сумнів ефективність всієї Верховної Ради України. Тому  я дуже прошу усіх змобілізуватись, щоб ми змогли по процедурі  пройти повністю всі голосування, які передбачені законом.

Для представлення прізвищ  тих суддів, я запрошую до слова голову Комітету з питань правової політики та правосуддя Князевича Руслана Петровича. Прошу нікого не виходити з залу, працювати. Будь ласка, Руслан Петрович.

 

16:39:15

КНЯЗЕВИЧ Р.П.

Дякую. Шановний пане Голово, шановні колеги, я тоді з вашого дозволу зразу переходжу до оголошення змісту постанови, щоб не затримувати час.

Проект Постанови за номером 3823 про звільнення судді. Відповідно до пункту 5, частини п'ятої, статті 126 Конституції України, Верховна Рада України постановляє звільнити Кустову Ірину Вікторівну з посади судді Апеляційного суду Автономної Республіки Крим у зв'язку з порушенням присяги судді. Прошу підтримати голосуванням.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Ставлю на голосування постанову 3823 в цілому. Хто підтримує дану постанову, прошу проголосувати. Колеги, голосуємо.

 

16:40:04

За-239

Рішення прийнято.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. Проект Постанови за реєстраційним номером 3823-1 про звільнення судді. Відповідно до пункту 5, частини п'ятої, статті 126 Конституції України, Верховна Рада України постановляє звільнити Ломанову Любов Олександрівну з посади судді Апеляційного суду Автономної Республіки Крим у зв'язку з порушенням присяги судді. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-1. Правильно, Руслан? 3823-1 в цілому, прошу голосувати.

 

16:40:49

За-242

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. Дякую, пане Голово. Дозвольте я буду називати тільки номер постанови, прізвище судді і суд?

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Так.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-2, Радько Галина Володимирівна, Апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-2 в цілому, прошу проголосувати.

 

16:41:27

За-238

Постанова прийнята.

 

16:41:39

КНЯЗЕВИЧ Р.П.

3823-3, Крючков Ігор Іванович… Ігоревич, точніше,  Автономна Республіка Крим, Апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-3. Так? Руслан, 3? В цілому прошу голосувати.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  Прошу включити систему голосування. Голосуємо, колеги.

 

16:42:12

За-241

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-4, Моісеєнко Тетяна Іллівна, Апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-4, в цілому. Прошу голосувати. Голосуємо.

 

16:42:44

За-241

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-5, Дорошенко Тетяна Іллівна, Апеляційний суд Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-5, в цілому. Прошу голосувати.

 

16:43:12

За-239

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-6, Гриценко Юрій Федорович, Апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-6, в цілому, прошу голосувати.

 

16:43:45

За-241

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-7, Горбань Валентина Василівна, Апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-7, в цілому, прошу голосувати.

 

16:44:16

За-241

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-8, Бондарєва Володимира Костянтиновича,  суддя апеляційного суду Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-8 в цілому, прошу голосувати.

 

16:44:47

За-241

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-9, Бондарева Романа Володимировича, апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-9 в цілому, прошу голосувати.

 

16:45:15

За-236

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-10, Білоусова Вікторія Василівна, апеляційний суд Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-10, в цілому, прошу голосувати.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. Ще мало, 190 ще.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.

16:45:45

За-243

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-11, Берзіньш Валентина Степанівна, апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-11 в цілому, прошу голосувати.

 

16:46:17

За-243

Постанова прийнята.

Колеги, нагадую, 197 голосувань по зрадниках української держави. Я прошу в такому ж ритмі і йти, і не розходитися з залу.

Будь ласка, пане Руслан.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-12, Берещанська Ірина Іванівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-12 в цілому, прошу голосувати.

 

16:46:57

За-243

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-13, Білоусова Едуарда Феліксовича, суддя апеляційного суду, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-13, в цілому, прошу голосувати.

 

16:47:28

За-240

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-14, Балахонова Бориса Лук'яновича, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-14 в цілому, голосуємо.

 

16:48:00

За-242

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-15, Адаменко Олена Григорівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-15, в цілому, голосуємо.

 

16:48:29

За-242

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-16, Авраміді Тетяна Станіславівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-16, в цілому, голосуємо.

 

16:49:02

За-241

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-17, Фаріна Неля Юріївна, Автономна Республіка Крим, апеляційний суд. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-17, в цілому, голосуємо.

 

16:49:32

За-242

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-18, Єлгазіна Лариса Павлівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-18, в цілому, голосуємо.

 

16:50:02

За-240

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-19, Романова Любов Владиславівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-19, в цілому, голосуємо.

 

16:50:33

За-245

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-20, Шестакова Ніна Володимирівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-20, в цілому.

 

16:51:02

За-244

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-21, Чистякова Тетяна Іванівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-21, в цілому.

 

16:51:30

За-249

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-22, Хмарук Наталія Сергіївна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-22, в цілому.

 

16:51:58

За-245

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-23, Харченко Ірина Олександрівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-23. В цілому.

 

16:52:26

За-243

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-24, Філатова Євгенія Володимирівна. Апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-24, в цілому.

 

16:52:56

За-240

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-25, Федорова Тетяна Павлівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-25, в цілому.

 

16:53:22

За-242

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-26, Тимошенко Катерина Григорівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-26, в цілому.

 

16:53:48

За-240

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-27, Сокол Віктор Степанович, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-27 в цілому.

 

16:54:15

За-239

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-28, Соболюк Михайло Миколайович, апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-28, в цілому.

 

16:54:40

За-240

Що сталося? Колеги, що сталося? Нічого страшного, 240 – рішення прийнято.

Одна хвилина, Пинзеник, поясність у чому проблема. Одна хвилина.

 

16:55:03

ПИНЗЕНИК В.М.

Шановний Андрію Володимировичу, шановні колеги! Тут кілька колег, в тому числі і я, натиснута картка, але не висвічувався результат, що проголосовано. Не голосує. І це багато  депутатів у цьому крилі.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Шановні колеги, ми настільки інтенсивно працюємо, що електронна система не витримує тої напруги наших надзусиль, які відбуваються.

Я прошу продовжувати. "А люди наші, як брили камінні, такі потужні і міцні", – як казав Ольжич. Колеги, продовжуємо. 240 – рішення прийнято.

Будь ласка, Руслан.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-29, Скляров Віктор Миколайович, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-29, в цілому.

 

16:56:12

За-236

Шановні колеги, я прошу наші технічні служби промоніторити, що відбувається, і чому у деяких депутатів не висвічується голосування.

Будь ласка.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-30, Сиротюк Валерій Георгійович апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-30, в цілому

 

16:56:50

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-31, Сінані Олександр Михайлович апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-31, в цілому.

 

16:57:18

За-229

Постанова прийнята.

Колеги!

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  Активніше прохання.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Увага! Руслан! Увага! Зменшується кількість людей. Я прошу повернутись в зал. Кожне наше голосування, товариство, це честь України, я прошу бути відповідальними, кожне голосування має бути як постріл.

Будь ласка, Руслан.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-32, Самойлова Олена Василівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати. Активніше.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-32 в цілому.

 

16:58:08

За-231

Постанова прийнята.

Я ще раз висловлюю стурбованість. Запас замалий голосів, прошу не виходити.

Будь ласка, Руслан.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-33, Любобратцева Наталія Іванівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-33 в цілому.

 

16:58:41

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-34, Рожка Марина Володимирівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-34, в цілому.

 

16:59:10

За-238

238, мобілізація відновлюється.

Будь ласка.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-35, Язєв Сергій Олексійович, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-35, в цілому.

 

16:59:37

За-242

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-36, Рижова Ірина Володимирівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-36 в цілому.

 

17:00:04

За-237

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-37, Радіонов Ігор Іванович, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-37, в цілому.

 

17:00:33

За-239

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-38, Пономаренко Алла Вікторівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-38, в цілому.

 

17:01:01

За-238

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-39, Погребняк Сергій Миколайович, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-39, в цілому.

 

17:01:25

За-242

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-40, Підлісна  Ірина Анатоліївна, апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-40, в цілому.   

 

17:01:51

За-237

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.   3823-41, Петюшева Нана  Миколаївна,  апеляційний суд  Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати. 

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-41,  в цілому.

 

17:02:16

За-237

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.   3823-42, Осоченко Анатолій Миколайович, апеляційний суд Автономної Республіки Крим.  Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-42, в цілому.

 

17:02:40

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-43, Опанасюк Олександр Дмитрович, апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.  

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-43 – в цілому.

 

17:03:05

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-44,  Онищенко Тетяна  Сергіївна, апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.   

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-44, в цілому.

 

17:03:30

За-228

Постанова прийнята.

Шановні колеги,  прошу повернутись в зал  і  на робочі місця, хто відійшов.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.   3823-45, Новіков Роман Васильович, апеляційний суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.   

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3923-45, в цілому.

 

17:04:03

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-46, Руснак Алла Пилипівна, Апеляційний суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-46, в цілому.

 

17:04:29

За-237

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. Головко Валерія Олегівна, Господарський суд міста Севастополя. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-47, в цілому.

 

17:04:55

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-48, Альошина Світлана Михайлівна, Господарський суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-48, в цілому.

 

17:05:22

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-49, Кравченко Вікторія Єфимівна, Господарський суд міста Севастополя. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-49, в цілому.

 

17:05:48

За-236

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-50, Потопальський Сергій Степанович, Господарський суд, Автономна Республіка Крим, прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-50, в цілому.

 

17:06:22

За-236

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-51, Біловазова Ірина Костянтинівна, Господарський суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-51, в цілому.

 

17:06:47

За-237

Колеги, я ще раз хочу повідомити, всього є постанов - 192, п'ять відкликали. Ми не можемо одним голосуванням, це може поставити під сумнів легітимність нашого рішення. Колеги, так буває. Так буває, коли треба сидіти і голосувати по 200 голосувань. І сьогодні – один із таких днів. Це важливе, принципове питання. Тому давайте не відволікаємося. Працюємо! Напружились – і працюємо. Будь ласка, Руслан!

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-52, Гаврилюк Марія Павлівна, Господарський суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-52, в цілому.

 

17:07:46

За-239

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-53, Гайворонський Володимир Іванович,  Господарський суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-53, в цілому.

 

17:08:10

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-54, Іллічов Микола Миколайович, Господарський суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-54, в цілому.

 

17:08:33

За-237

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-55, Соколова Ірина Олександрівна,  Господарський суд Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-55, в цілому.

 

17:08:55

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-56, Колосова Ганна Геннадіївна, господарський суд, Автономна Республіка Крим, прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-56, в цілому.

 

17:09:20

За-236

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-57, Куртлушаєв Мурат Ісмаілович, господарський суд Автономна Республіка Крим, прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-57, в цілому.

 

17:09:50

За-238

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-58, Лазарєв Сергій Геннадійович, господарський суд, Автономна Республіка Крим, прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-58, в цілому.

 

17:10:14

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-59, Осоченко Інеса Костянтинівна, господарський суд, Автономна Республіка Крим, прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-59, в цілому.

 

17:10:39

За-239

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-60 – Ловягіна Юлія Юріївна, господарський суд, Автономна Республіка Крим, прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-60, в цілому.

 

17:11:02

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-61, Толпиго Валентина Іванівна, господарський суд, Автономна Республіка Крим, прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-61, в цілому.

 

17:11:26

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-62, Іщенко Ірина Анатоліївна, господарський суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-62, в цілому.

 

17:11:51

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-63. Тітков Сергій Якович, господарський суд, Автономна Республіка Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-63, в цілому.

 

17:12:15

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-64, Гавура Ольга Володимирівна, окружний адміністративний суд міста Севастополя. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-64, в цілому.

 

17:12:40

За-239

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-65, Латинін Юрій Анатолійович, окружний адміністративний Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-65, в цілому.

 

17:13:05

За-237

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-66, Яковлєв Сергій Валерійович, окружний адміністративний Автономної Республіки Крим. Прошу підтримати.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-66, в цілому.

 

17:13:30

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-67, Шкляр Тетяна Олександрівна, окружний адміністративний Автономної Республіки Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-67, в цілому.

 

17:13:54

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-68, Лемешко Алла Сергіївна, Нахімовський районний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-68, в цілому.

 

17:14:19

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-69, Гаркуша Оксана Маївна Ленінський районний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-69, в цілому.

 

17:14:44

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-70, Брикало Тетяна Вікторівна, Ленінський районний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-70, в цілому.

 

17:15:06

За-239

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-71, Євдокимова Ірина Арсентіївна, Гагарінський районний суд міста Севастополь.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-71, в цілому.

 

17:15:31

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-72, Іванов Сергій Сергійович, Центральний районний суд міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-72, в цілому.

 

17:15:56

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-73, Лебедь Олег Дмитрович, Центральний районний суд міста Севастополя, Сімферополя, вибачте.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-73, в цілому.

 

17:16:22

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-74, Заболотна Наталя Миколаївна, Центральний районний суд міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-74, в цілому.

 

17:16:51

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-75, Гулевич Юрій Григорович, Центральний районний міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-75, в цілому.

 

17:17:16

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-76, Благодатна Олена Юріївна, Центральний районний міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-76, в цілому.

 

17:17:39

За-237

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-77, Михайлов Віталій Євгенович, Центральний районний міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-77, в цілому.

 

17:18:03

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-78, Бєлоусов Михайло Миколайович, Київський районний міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-78, в цілому.

 

17:18:28

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-79, Діденко Денис Олександрович, Київський районний міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-79, в цілому.

 

17:18:54

За-238

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-80, Долгополов Андрій Миколайович, Київський районний міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-80, в цілому.

 

17:19:16

За-238

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-81, Кагітіна Ірина Володимирівна, Київський районний міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-81, в цілому.

 

17:19:40

За-239

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-82, Тихопой Олексій Олександрович, Київський районний міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-81, в цілому. 3823-82, в цілому.

 

17:20:12

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-83, Можелянський Віктор Анатолійович, Київський районний міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-83, в цілому.

 

17:20:38

За-232

Постанова прийнята.

Шановні колеги, я прошу, хто є в кулуарах, зайти в зал, зараз мені треба на кілька хвилин вийти, я повернусь.  

Будь ласка, 3823-84, в цілому.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. Я ще не оголосив.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. А?! Ще не оголосив. Будь ласка.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-84, Слєзко Тімур Васильович. Залізничний районний міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-84, в цілому.

 

17:21:18

За-237

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-85, Гнусарєв Володимир Костянтинович, Залізничний районний міста Сімферополя.

 

Веде засідання Перший заступник Голови Верховної Ради України ГЕРАЩЕНКО І.В.

 

17:21:30

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-85, в цілому. Голосуємо, будь ласка.

 

17:21:46

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-86, Дехтярьова Вікторія Юріївна, Залізничний районний міста Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-86, в цілому. Голосуємо, будь ласка.

 

17:22:12

За-231

Рішення прийнято.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-87, Злотніков Василь Якович, Залізничний районний Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-87. Прошу голосувати. В цілому.

 

17:22:37

За-233

Рішення прийнято.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-88, Уржумова Наталія Валеріївна, Залізничний районний Сімферополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-88, прошу в цілому голосувати, будь ласка. 

 

17:23:04

За-231

Наступна, будь ласка.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-89, Романенко Володимир Вікторович, Ялтинський міський суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-89, прошу підтримати в цілому.

 

17:23:33

За-232

Наступна, будь ласка, постанова.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-90, Кайра Ігоря Анатолійовича,  Ялтинський міський суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-90 - постанова. Прошу підтримати в цілому.

 

17:24:00

За-233

Наступну, будь ласка.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-91, Ганич Микола Федорович, Ялтинський міський суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Постанова 3823-91 в цілому, будь ласка.

 

17:24:24

За-234

Наступна, будь ласка.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-92, Берещанський Юрій Віталійович, Ялтинський міський суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Постанова номер 3823-92 в цілому, прошу голосувати.

 

17:24:50

За-232

Продовжуємо, будь ласка. Наступна постанова.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-93, Бондаренко Анатолій Анатолійович, Чорноморський районний суд, Автономна Республіка Крим.

 

Веде засідання Голова Верховної Ради України ПАРУБІЙ А.В.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-93, в цілому.

 

17:25:17

За-236

Рішення прийнято.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-94, Стебівко Олена Іванівна, Чорноморський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-94, в цілому.

 

17:25:42

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-95, Терентьєв Андрій Миколайович, Феодосійський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-95, в цілому.

 

17:26:10

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-96, Кулінська Наталія Володимирівна,  Феодосійський міський,  Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-96, в цілому.  

 

17:26:35

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.   3823-97, Хожаінова Оксана  Василівна, Феодосійський міський,  Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-97, в цілому.

 

17:26:58

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-98, Гаврилюк Ігор Іванович, Феодосійський міський,  Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-98, в цілому.

 

17:27:24

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-99, Іоненко  Тетяна Іванівна. Судацький міський,   Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-99, в цілому

 

17:27:50

За-228

Рішення прийняте.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-100, Морозова Людмила Миколаївна, Судацький міський,   Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-100, в цілому.

 

17:28:20

За-229

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-101,  Петрова Юлія Вікторівна, Совєтський  районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-101, в цілому.

 

17:28:45

За-226

Колеги, будь ласка, в зал, в зал працювати. Я прошу змобілізуватися.

226. Постанова прийнята. Будь ласка.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-102, Томощак Альберт Степанович, Сімферопольський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-102, в цілому.

 

17:29:24

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-103, Сердюк Олександр Сергійович, Сімферопольський районний Автономної Республіки Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-103, в цілому.

 

17:29:46

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-104, Буховець Михайло Олександрович, Сімферопольський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-104, в цілому.

 

17:30:10

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-105, Ісламгулова Олена Володимирівна, Сакський міськрайонний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-105, в цілому.

 

17:30:35

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-106, Пиркало Тетяна Василівна, Роздольненський районний суд Автономної Республіки Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-106, в цілому. Вже пальці в мозолях.

 

17:31:00

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-107, Михайлова Людмила Олександрівна, Первомайський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-107, в цілому.

 

17:31:22

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-108, Забара Галина Яківна, Первомайський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-108, в цілому.

 

17:31:45

За-232

Постанова прийнята

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-109, Климова Ганна Михайлівна, Первомайський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-109, в цілому.

 

17:32:08

За-229

Постанова прийнята. Товариство, мобілізуватися!

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-110, Брендя Марина Анатоліївна, Нижньогірський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-110, в цілому.

 

17:32:34

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-111, Чернецька Валерія  Валеріївна, Нижньогірський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-111, в цілому.

 

17:32:58

За-228

Це стає критичним, колеги! Мобілізуємося, будь ласка.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-112, Трубніков Юрій Леонідович, Ленінський  районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-112, в цілому.

 

17:33:29

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-113, на прізвище Українець Леся Іванівна, Ленінський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-113, в цілому.

 

17:33:54

За-226

Колеги, колеги, я дуже прошу самодисципліною і самоорганізацією зайнятися у фракціях, як це було на Майдані, мобілізовувати людей.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-114, Красіков Сергій Іванович, Ленінський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-114, в цілому.

 

17:34:34

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-115, Халдєєва Олена Вікторівна, Красноперекопський міськрайонний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-115, в цілому.

 

17:34:59

За-237

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-116, Мязгов Леонід Олексійович, Красногвардійський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-116, в цілому.

 

17:35:25

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-117, Проскурня Сергій Миколайович, Красногвардійський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-117, в цілому.

 

17:35:48

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-118, Шевченко Ірина Вікторівна, Красногвардійський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-118, в цілому.

 

17:36:12

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-119, Шукальський Валентин Володимирович, Красногвардійський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-119, в цілому.

 

17:36:35

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-120, Бердієва Барно Алимівна, Кіровський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-120, в цілому.

 

17:37:00

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-121, Кузьміна Олена Миколаївна, Керченський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-121, в цілому.

 

17:37:23

За-229

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-122, Кіт Марина Вікторівна, Керченський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-122, в цілому.

 

17:37:46

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-123, Шкуліпа Володимир Іванович, Керченський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-123, в цілому.

 

17:38:08

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-124, Короткова Любов Михайлівна, Керченський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-124, в цілому.

 

17:38:32

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-125, Левченко Валерій Павлович Керченський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-125, в цілому.

 

17:38:56

За-228

Прошу змобілізуватись.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-126, Кисельов Євген Михайлович, Керченський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-126, в цілому.

 

17:39:23

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-127, Ковальов Олександр Володимирович, Керченський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-127, в цілому.

 

17:39:46

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-128, Володарець Тетяна Михайлівна, Євпаторійський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-128, в цілому.

 

17:40:09

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-129, Ружицька Тетяна Володимирівна, Євпаторійський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-129, в цілому.

 

17:40:33

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-130, Дудник Анастасія Сергіївна, Євпаторійський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-130, в цілому.

 

17:40:55

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-131, Захарова Ірина Олександрівна, Євпаторійський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-131, в цілому.

 

17:41:19

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-132, Кротова Людмила Володимирівна, Євпаторійський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-132, в цілому.

 

17:41:42

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-133, Лантратова Антоніна Іванівна, Євпаторійський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-133, в цілому.

 

17:42:07

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-134, Пікула Едуард Олександрович, Джанкойський міськрайонний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-134, в цілому.

 

17:42:30

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-135, Кузнецова Лариса Миколаївна, Джанкойський міськрайонний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-135, в цілому.

 

17:42:53

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-136, Холкіна Ганна Іванівна, Джанкойський міськрайонний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-136, в цілому.

 

17:43:16

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-137, Лущенко Людмила Григорівна, Білогірський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-137, в цілому.

 

17:43:41

За-229

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-138, Кошелєв Василь Іванович, Бахчисарайський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-138, в цілому.

 

17:44:04

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-139, Атаманюк Герман Степанович, Бахчисарайський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-139,  в цілому.

 

17:44:27

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-140, Янін Ігор Альбертович, Бахчисарайський районний, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-140, в цілому.

 

17:44:51

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-141, Проценко Олександра Іванівна, Севастопольський апеляційний господарський суд.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-141, в цілому.

 

17:45:15

За-228

Постанова прийнята.

Змобілізуємся.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-142, Лихачова Лариса Олексіївна, Армянський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-142, в цілому.

 

17:45:41

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-143, Гордєйчик Тетяна Федорівна, Алуштинський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-143, в цілому.

 

17:46:04

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-144, Скісов Євген Михайлович, Алуштинський міський, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-144, в цілому.

 

17:46:27

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-145, Гонтар Віктор Іванович, Севастопольський апеляційний господарський суд.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-145, в цілому.

 

17:46:50

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-146, Градова Ольга Григорівна, Севастопольський апеляційний господарський суд.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-146, в цілому.

 

17:47:17

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-147, Євдокімов Ігор Вячеславович, Севастопольський апеляційний господарський суд.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-147, в цілому.

 

17:47:41

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-148, Остапова Катерина Андріївна, Севастопольський апеляційний господарський суд.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-148, в цілому.

 

17:48:03

За-228

Змобілізуємося, колеги. Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-149, Рибіна Світлана Анатоліївна, Севастопольський апеляційний господарський суд.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-149, в цілому.

 

17:48:30

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-150, Сікорська Наталія Іванівна, Севастопольський апеляційний господарський суд.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-150, в цілому.

 

17:48:52

За-228

Постанова прийнята.

Змобілізуємося.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-151, Черткова Ірина Валентинівна, Севастопольський апеляційний господарський.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-151, в цілому.

 

17:49:17

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-152, Котлярова  Олена  Леонідівна, Севастопольський апеляційний господарський.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-152, в цілому.

 

17:49:39

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-153, Гоголь Юрій Михайлович, Севастопольський апеляційний господарський.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-153, в цілому.

 

17:50:03

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.  3823-154, Голик Віктор Сергійович, Севастопольський апеляційний господарський.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-154, в цілому.

 

17:50:25

За-227

Колеги!  227. Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-155, Воробйова Світлана  Олександрівна,  Севастопольський апеляційний господарський.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-155, в цілому.

 

17:50:52

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-156, Дудкіна Тетяна Миколаївна, Севастопольський апеляційний адміністративний.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-156, в цілому.

 

17:51:14

За-227

Постанова прийнята, колеги.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-157, Міланська Олена Едуардівна, Севастопольський апеляційний адміністративний.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-157, в цілому.

 

17:51:39

За-228

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-158, Ілюхіна Ганна Павлівна, Севастопольський апеляційний адміністративний.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-158, в цілому.

 

17:52:02

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-159, Кондрак Наталія Йосипівна, Севастопольський апеляційний адміністративний.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-159, в цілому.

 

17:52:24

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-160, Курапова Зоя Іллівна, Севастопольський апеляційний…

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-160, в цілому.

 

17:52:45

За-228

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-161, Лядова Тетяна Романівна, Севастопольський апеляційний адміністративний.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-161, в цілому.

 

17:53:08

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-162, Мунтян Ольга Іванівна, Севастопольський апеляційний адміністративний.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-162, в цілому.

 

17:53:30

За-225

(Шум у залі)

Шановні колеги, в мене така думка: а що в голові є в того, хто  зараз виходить з залу? Він же, напевно, в ефірах говорить, що він найбільший патріот, що він за Україну, проти окупації Криму, проти зрадників. Що відбувається в голові у того, хто покидає зал, знаючи, що голосів нема? (Шум у залі)

Будь ласка, зупиняйте тих, хто виходить з залу, друзі. Хто патріот, помагайте мені, хто проти окупанта, помагайте мені.

Я ставлю на голосування пропозицію повернутися до даної постанови. Прошу підтримати.

Не треба повертатися, ставимо ще раз 3823-162. Прошу проголосувати.

 

17:54:35

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-163, Яковенко Світлана Юріївна, Севастопольський апеляційний адміністративний.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  3823-163, в цілому.

 

17:54:59

За-236

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-164, Горошко Наталія Петрівна, Севастопольський апеляційний...

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-164, в цілому.

 

17:55:21

За-234

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-165, Омельченко В'ячеслав Анатолійович, Севастопольський апеляційний адміністративний.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-165, в цілому.

 

17:55:42

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-166, Колбіна Тетяна Павлівна, апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-166, в цілому.

 

17:56:04

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-167, Алєєва Наталя Галівна, апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-167, в цілому.

 

17:56:28

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-168, Сундуков Василь Михайлович, апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-168, в цілому.

 

17:56:51

За-228

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-169, Птіцина Валентина Іванівна, апеляційний суд міста Севастополь.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-169, в цілому.

 

17:57:14

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-170, Нікітін Геннадій Володимирович, апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-170, в цілому.

 

17:57:36

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-171, Мудрова Євгенія Юріївна, апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-171, в цілому.

 

17:57:59

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-172, Косенко Андрій Миколайович, апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-172, в цілому.

 

17:58:21

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-173, Козуб Олена Вікторівна, апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-173, в цілому. Колеги, менше 15-ти… 15 постанов фактично лишилося, 15 голосувань. 20 рівно.

 

17:58:45

За-228

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-174, Коваленко Олександр Юрійович, апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-174, в цілому.

 

17:59:09

За-230

Постанова прийнята.

Продовжую роботу до закінчення даного питання.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-175, Клочко Валерій Петрович, апеляційний суд Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-175, в цілому.

 

17:59:34

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-176, Зотов Віктор Сергійович, апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-176, в цілому.

 

17:59:57

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-177, Єфімова Валентина Олександрівна, апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-177, в цілому.

 

18:00:19

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-178, Володіна Любов Василівна, апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-178, в цілому.

Товариство, ще 5-7 хвилин, 5-7 хвилин по розрахунках наших.

 

18:00:42

За-228

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-179, Андрейченко Альона Анатоліївна апеляційний суд міста Севастополя.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-179, постанова… в цілому.

 

18:01:07

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-180, Притуленко Олена Володимирівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-180, в цілому.

Ще раз говорю, 10 постанов, до 5 хвилин.

 

18:01:30

За-226

226, колеги. Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-181, Кунцов Володимир Олександрович, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-181, в цілому.

 

18:01:55

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-182, Мельник Тетяна Олександрів, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-182, в цілому.

 

18:02:17

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-183, Зіньков Віктор Іванович, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-183, в цілому.

 

18:02:40

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-184, Іщенко Василь Іванович, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-184, в цілому.

 

18:03:02

За-229

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-185, Капустіна Людмила Павлівна,  апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-185, в цілому.

 

18:03:24

За-232

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-186, Караваєва Костянтина Миколайовича, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-186, в цілому.

 

18:03:46

За-235

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-187, Кірюхіна Марина Анатоліївна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-187,  в цілому.

 

18:04:08

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-188, Євдокімова Віра Василівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.   3823-188, в цілому.

 

18:04:31

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-189, Кузнєцова Олена Олександрівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-189, в цілому.

 

18:04:54

За-230

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-190, Дяченко Любов Олександрівна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.   3823-190, в цілому.

 

18:05:16

За-231

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П. 3823-191, Курська Антоніна Георгіївна, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-191, в цілому.

 

18:05:38

За-233

Постанова прийнята.

 

КНЯЗЕВИЧ Р.П.

Остання постанова.

3823-192, Куртлушаєв Ісмаіл Джаферович, апеляційний суд, Автономна Республіка Крим.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. 3823-192, в цілому.

 

18:06:06

За-233

В цілому.

Дякую за відповідальну позицію.

 (Шум у залі)

Шановні колеги, бувають і такі дні відповідальні перед нами. Я людям, які знаходяться зараз в залі обіцяю завтра ваше питання буде стояти одним з перших.

Сьогодні Верховна Рада України виконувала важливу дію по покаранню зрадників.

Шановні колеги, дякую за відповідальну позицію.

На цьому вечірнє засідання Верховної Ради України я оголошую закритим.

Дякую. Слава Україні!

 

 

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку