ЗАСІДАННЯ СОРОК ДРУГЕ

Сесійний зал Верховної Ради України

15 січня 2013 року, 10.35 година

Веде засідання Голова Верховної Ради України В.В.РИБАК

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Добрий ранок, шановні народні депутати! Перемовини між керівниками фракцій продовжуються. На сьогоднішній день є головні питання, які не узгоджені. Це піднімається питання опозиції – продовжити переговори між більшістю і опозицією, між опозицією і владою.

Я думаю, той круглий стіл, який був започаткований до нового року, він, дійсно, повинен продовжити свою роботу, і ми будемо продовжувати переговорний процес.

Але в залі знаходяться 5 народних депутатів, які вибрані в мажоритарних округах. Вони хочуть, щоб вони стали законними народними депутатами, щоб вони могли виконувати ті обіцянки, які вони давали своїм виборцям, виконувати ті програми, які були підтримані виборцями.

Тому я прошу народних депутатів зареєструватися.

10:39:51

В залі зареєструвалося 254 народних депутати. Тому ранкове засідання Верховної Ради України оголошую відкритим.

Шановні народні депутати, 9 та 13 січня 2014 року Центральна виборча комісія зареєструвала народних депутатів України, обраних на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року в одномандатних виборчих округах: номер округу 197 – Даценка Леоніда Миколайовича; округ № 223 – Пилипишина Віктора Петровича; округ № 94 – Бадаєва Руслана Геннадійовича; округ № 132 – Круглова Миколу Петровича і округ № 194 – Поплавського Михайла Михайловича.

Відповідно до статті 79 Конституції України перед вступом на посаду народні депутати України складають присягу перед Верховною Радою України. Тому для складання присяги я запрошую народного депутата України Леоніда Миколайовича Даценка. Прошу. Де він?

Даценка я прошу включити мікрофон на трибуні. Є Даценко? Прошу.

 

ДАЦЕНКО Л.М. Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюся усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України. Дбати про благо Вітчизни і добробут українського народу. Присягаю додержуватися Конституції України та законів України. Виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників. Народний депутат України Даценко.

Слава Україні!

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Дякую. (Оплески) Дякую. Присягу давайте сюди. Відключіть мікрофон на трибуні.

Запрошується до складання присяги народний депутат України Віктор Петрович Пилипишин. Прошу. Ну, хай іде на трибуну. (Шум у залі)

Я прошу, Вікторе Петровичу, на трибуну.

 

ПИЛИПИШИН В.П. Присяга. Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюся усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України. Дбати про благо Вітчизни, добробут українського народу. Присягаю додержуватися Конституції України та законів України. Виконувати свої обов'язки в інтересах співвітчизників. Народний депутат Пилипишин.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Дякую. (Шум у залі)

 Для складання присяги на трибуну запрошується народний депутат України Русла Геннадійович Бадаєв. Прошу.  (Шум у залі)

 

БАДАЄВ Р.Г.  Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюся усіма своїми діями боронити суверенітет та незалежність України. Присягаю додержуватися Конституції України та законів України. Виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників.

Дякую. Народний депутат України Бадаєв.  (Оплески)

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Для складання присяги на трибуну запрошується  народний депутат України Микола Петрович Круглов. Прошу.

 

КРУГЛОВ М.П. Присягаю на вірність Україні. (Шум у залі) Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України. Дбати про благо Вітчизни і добробут українського народу. Присягаю додержуватися Конституції України та законів України. Виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників. Народний депутат Круглов Микола.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Дякую.

Для складання присяги запрошується народний депутат України Михайло Михайлович Поплавський. Прошу.

Увімкніть мікрофон на трибуні. Прошу.

 

ПОПЛАВСЬКИЙ М.М. Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України. Дбати про благо Вітчизни і добробут українського народу. Присягаю додержуватися Конституції України та законів України. Виконувати свої обов'язки в інтересах всіх співвітчизників. Народний депутат України Михайло Поплавський.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Дякую.

Шановні народні депутати, давайте привітаємо нових народних депутатів і побажаємо успіхів. (Оплески)

 Я оголошую перерву. Прошу керівників фракцій зайти в кабінет Голови Верховної Ради України. Перерва оголошується на 30 хвилин.

 

ПІСЛЯ ПЕРЕРВИ

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  Сьогодні у нас середа, по нашому графіку роботи,  я прошу, щоб ви зосередились попрацювали в комітетах Верховної Ради України. Завтра, ви знаєте, першим питанням як ми і приймали з вами Постанову Верховної Ради України, буде розглядатися проект Закону про Державний бюджет України на 2014 рік. Тому я запрошую вас завтра до  сесійної зали о 10 годині. А сьогодні ранкове засідання Верховної Ради України я оголошую закритим. А керівники, керівництво Верховної Ради, керівництво фракцій буде продовжувати узгодження тих питань по яким є розбіжності, будемо продовжувати консультації. Всього доброго, до побачення, до завтра, до 10 години.

 

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку