ЗАСІДАННЯ ТРИДЦЯТЬ ДРУГЕ

Сесійна зала Верховної Ради України

06 червня 2013 року, 10 година

Веде засідання Голова Верховної Ради України В.В.РИБАК

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Доброго ранку, шановні народні депутати! Запрошені, гості Верховної Ради України! Я прошу всіх сідати, я все, я все зроблю. Прошу народних депутатів зареєструватися.

10:02:38

В залі зареєструвалося -371 народний депутат. Шановні депутати! Сьогодні День журналіста, тому давайте ми разом привітаємо журналістів з професійним святом! (Оплески)

  І в цей святковий день бажаємо вам всім міцного здоров'я, сімейного благополаччя, професійних і життєвих успіхів, натхнення. Творчих здобутків у вашій благородній справі! І нехай ваша праця завжди знаходить любов та повагу в серцях людей. Ви бачите, що народні депутати стоя вас поздоровляють.

Сьогодні день народження народного депутата Рябікіна Павла Борисовича. Давайте привітаємо його з днем народження. І відповідно до пункту 15 частини першої Регламенту до Верховної Ради  України вимагаємо оголосити перерву для проведення консультацій з питань порядку денного та виголошення заяви. Дві фракції: фракція "УДАР" Віталія Кличка" і фракція ""Батьківщина".

Я оголошую перерву до 10-ї години 30 хвилин. В 10.30 продовжимо нашу роботу. Керівників фракцій я прошу зайти в кабінет Голови Верховної Ради  України.

 

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку