Позачергове засідання

Опубліковано 14. 07. 2020

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ

Зал засідань Верховної Ради України

14 липня 2020 року, 16 година 25 хвилин

Веде засідання Голова Верховної Ради України РАЗУМКОВ Д.О.

 

 

ГОЛОВУЮЧИЙ.  Шановні колеги,  будь ласка, підготуйтесь до реєстрації.

Відповідно до статті 83 Конституції України частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної Ради України сьогодні на вимогу 150 народних депутатів України ми проводимо позачергове пленарне засідання Верховної Ради України.

Будь ласка, підготуйтесь до реєстрації. Готові реєструватись? Прошу реєструватись.  

Нагадую: реєстрація відбувається... ну, ви знаєте. 

 

16:26:41

Вибачте, в залі зареєстровано 343 народних депутати України. позачергове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим.

Шановні колеги... (Шум у залі) З процедури –  Лубінець. Почекайте.

 

16:27:27

ЛУБІНЕЦЬ Д.В. Шановний Дмитро Олександрович, шановні колеги, від авторського колективу я прошу поставити на голосування мою пропозицію відправити на повторний розгляд в комітет даний законопроект 3133.

Дякую.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. Шановні колеги, від...

Шановні колеги, хвилинку тиші. Шановні колеги! Надійшла пропозиція від авторів цей законопроект реєстраційний номер 3133, він єдиний, який винесений на позачергове засідання Верховної Ради  України, відправити на повторне друге читання… вибачте, на повторне перше читання. Вибачте. На повторне перше читання. Ми тоді зараз в нього заходимо і голосуємо лише питання направлення на повторне перше читання. Правильно? Немає заперечень?

Ставлю на голосування пропозицію про направлення до комітету для підготовки на повторне перше читання законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності протидії корупції в окремих правоохоронних та інших державних органах (реєстраційний номер 3133). Прошу підтримати та проголосувати.

 

16:29:22

За-284

Рішення прийнято.

Шановні колеги, позачергове засідання Верховної Ради України оголошую закритим. Саме коротке засідання в нашій історії.