Засідання 36

Опубліковано 17. 12. 2013

 

ЗАСІДАННЯ ТРИДЦЯТЬ ШОСТЕ

Сесійний зал Верховної Ради України

17 грудня 2013 року, 10.05 година

Веде засідання Голова Верховної Ради України В.В.РИБАК

 

ГОЛОВУЮЧИЙ. (Шум у залі)

Шановні народні депутати! Я прошу зареєструватися. Прошу всіх народних депутатів зареєструватися. Увімкніть систему "Рада".

10:05:47

В залі зареєструвалося 258 народних депутатів.  Ранкове засідання Верховної Ради України оголошую відкритим.

Я пройшов по залу, спитав у всіх депутатів. Всі депутати кажуть: ми хочемо працювати.

Шановні народні депутати! Я хочу оголошення зробити. Що в четвер в сесійній залі ми розглянемо бюджет держави на 2014 рік. Перед цим ми приймемо постанову всі разом, щоб ми могли бюджет розглянути по скороченій процедурі. Така практика в парламенті була. Я взяв Постанову Верховної Ради України, яку підписував спікер Арсеній Яценюк. Я точно таку постанову запропоную вам. Ми її приймемо. І в четвер ми розглянемо бюджет, приймемо бюджет.

Я хочу звернутися до депутатів. Верховна Рада – це не клуб по інтересам, а це вищий законодавчий орган нашої держави. Тому у Верховній Раді всім депутатам треба працювати, а не "хочу" чи "не хочу". Але блокування, воно не несе пользи для наших виборців.

Тому я прошу, даю доручення Комітету по бюджету підготувати разом з урядом бюджет, щоб ми його могли розглянути в сесійній залі.

Я бажаю всім плідної роботи, шановні народні депутати.

(Шум у залі)

Постанову подготовят, я внесу, щоб народні депутати проголосували за ці постанови. Я думаю,  що всі депутати згодні зі мною, що Верховна Рада повинна працювати. Так чи ні? (Шум у залі) Я не бачу, ті, хто на трибуні, згодні ви? Згодні. Ну, добре.

Ранкове засідання Верховної Ради  України оголошую закритим. Всім у комітетах депутатам працювати.