БЮЛЕТЕНЬ N 61

Опубліковано 07. 07. 1998

 

                    ЗАСІДАННЯ ШІСТДЕСЯТ ПЕРШЕ

 

        С е с і й н и й  з а л  В е р х о в н о ї  Р а д и

             У к р а ї н и. 7 л и п н я 1998 р о к у.

                         16 г о д и н а.

 

     Веде засідання Голова Верховної Ради України

     ТКАЧЕНКО О.М.

 

     ГОЛОВА. Шановні   народні   депутати!   Зареєструвалися   229 народних депутатів, вечірнє засідання оголошується відкритим.

 

     У зв'язку   з   тим  що  нам  потрібно  визначитися  стосовно кандидатур на посади Першого заступника Голови  Верховної  Ради  і заступника  Голови Верховної Ради,  на прохання керівників фракцій ми повинні зібратися на півгодини в залі  засідань  Погоджувальної ради. Тому я маю оголосити перерву на 30 хвилин.

 

     Але прохання   до   всіх,   шановні   народні   депутати,  не розходитися.  Думаю,  що   ми   швидко   погодимо,   оскільки   ці кандидатури...  В принципі ви їх знаєте.  Ми погодимо і внесемо на розгляд Верховної Ради з таким розрахунком,  щоб  обговорити  саму процедуру  обрання  Першого  заступника  і  заступника.  І  завтра зранку,  якщо сьогодні не вдасться,  як кажуть,  на одному диханні провести цю роботу, оберемо.

 

     Оголошується перерва  на  30  хвилин.  Прохання до керівників фракцій зібратися на третьому поверсі.

 

     (П і с л я п е р е р в и)

 

     ГОЛОВА. Прошу  уваги!  Шановні  колеги,  щойно  на  засіданні Погоджувальної ради ми розглядали, але не завершили розгляд одного питання - про процедуру висунення  кандидатур  на  посади  Першого заступника і заступника Голови Верховної Ради і прийняття бюлетеня відповідної форми.

 

     Ми підготували  проект  постанови  про  процедуру   і   форму бюлетеня.  Зараз ми його погоджуємо.  Документи вже роздруковано й усім вам їх буде роздано.  Але нам  з  головами  фракцій  потрібно визначитися  стосовно  кандидатур  на  посади Першого заступника і заступника,  які б задовольняли більшість цього залу.  Поки що  за півгодини  ми  не  дійшли  згоди,  є  різні  думки.  Тому  є  така пропозиція.  На цьому завершити вечірнє засідання, зараз оголосити перерву до 10 години ранку. А ми попрацюємо в Погоджувальній раді. До всіх депутатів  є  прохання  о  17  годині  зібратися  у  своїх фракціях.  Ваші керівники до 17 години звільняться, зустрінуться з вами і поінформують вас стосовно кандидатур,  на яких ми,  мабуть, сьогодні  зупинимося  і  які  будуть  внесені на розгляд сесійного залу.

 

     На все краще.