Засідання N52

Опубліковано 25. 12. 2003

ЗАСІДАННЯ   П’ЯТДЕСЯТ  ДРУГЕ

Сесійний зал Верховної Ради України

25  грудня  2003 року, 11.25 година

Веде засідання Голова Верховної Ради України ЛИТВИН В.М.

 

ГОЛОВА. Ранкове засідання Верховної Ради України оголошую відкритим.  Шановні колеги! Дозвольте привітати всіх  з Різдвом Христовим, хто сповідує це свято і побажати наснаги і здоров’я. Підтвердженням цього це є.

Оголошується до розгляду проект постанови про календарний план проведення п'ятої сесії Верховної Ради України. Включіть систему "Рада".

(Ш у м  у  з а л і). Прошу підготуватися до реєстрації. Перевірте систему "Рада". Прошу підготуватися до реєстрації. Про календарний...

(Ш у м  у  з а л і).

Прошу зареєструватися.

11:32:00

Зареєструвалося -268

Так, в залі зареєстровано 268.

Я ставлю на голосування проект постанови Верховної Ради України про календарний план проведення п'ятої сесії четвертого скликання.

Прошу голосувати.

11:32:36

За-259

Рішення прийнято.

Оголошується до розгляду проект Закону про ратифікацію Угоди між урядом України та урядом держави Ізраїль про врегулювання претензій, які виникли внаслідок повітряної катастрофи, що сталася 4 жовтня 2001 року.

Шановні колеги, комітет пропонує ухвалити відповідне рішення. Зважаючи на ситуацію, на цю загальну підтримку, очевидно, немає потреби обговорювати це питання.

Я ставлю на голосування - прошу уваги! - про схвалення Закону України "Про ратифікацію Угоди між урядом України та урядом держави Ізраїль про врегулювання претензій, які виникли внаслідок повітряної катастрофи...".

Шановні колеги, у зв'язку з тим, - прошу уваги! - у зв'язку з тим, що виведена  з ладу система електронного голосування, я прошу вас перейти до голосування руками, піднесенням руки.

Я ставлю на голосування: про схвалення Закону України "Про ратифікацію Угоди між урядом України та урядом держави Ізраїль про врегулювання претензій, які виникли внаслідок повітряної катастрофи, що сталася 4 жовтня 2001 року". Прошу голосувати.

Керівників фракцій прошу здійснити підрахунок голосів і дати інформацію про результати голосування. Прошу здійснити підрахунок голосів і дати інформацію про результати голосування. Прошу підраховувати.

(Ш у м  у  з а л і)

За схвалення закону про ратифікацію угоди між урядом України та урядом держави Ізраїль про врегулювання претензій, які виникли внаслідок повітряної  катастрофи, що сталася 4 жовтня 2001 року, проголосували 272 народних депутати.

Рішення прийнято.

Шановні колеги, оголошується до розгляду  проект постанови Верховної Ради України про перерахування одноденного  заробітку народних депутатів України сім'ям  загиблих у результаті дорожньо-транспортної пригоди 17 грудня 2003 року на автошляху поблизу міста Алушти. Це документ  за номером 4542.

Я ставлю на голосування цей проект постанови про перерахування одноденного заробітку шахтарям, що загинули внаслідок дорожньо-транспортної катастрофи.

Прошу голосувати.

Керівникам депутатських груп і фракцій прошу здійснити підрахунки голосів і дати інформацію.

(Ш у м  у  з а л і).

За проект постанови Верховної Ради України про перерахування одноденного заробітку народних депутатів України сім'ям загиблих у результаті дорожньо-транспортної пригоди 17 грудня 2003 року на автошляху поблизу міста Алушти проголосували 276 народних депутатів, постанова прийнята.

Шановні народні депутати, ранкове засідання Верховної Ради України оголошую закритим. Керівникам депутатських груп і фракцій прошу зібратися в кабінеті Голови Верховної Ради.