З А С І Д А Н Н Я

Верховної Ради України

(десята сесія шостого скликання)

13 квітня 2012 року

 

10.00-11.00


11.00-11.30

Реєстрація народних депутатів України.

Година запитань до Уряду щодо проблем у пенітенціарній системі України.

Оголошення депутатських запитів.

 

 

Д

Про дострокове припинення повноважень народних депутатів України

 

 

Доповідає:

 

заступник Голови Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України КИСЕЛЬОВ Василь Олексійович

 

 

 

 

Д

Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України шостого скликання та обрання голови, першого заступника, заступників голови, секретаря та членів Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації"

 

 

Доповідає:

 

голова підкомітету Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України БІРЮК Лев Васильович

 

 

 

 

Д

Про усунення неузгодженостей у тексті прийнятого Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення механізму використання земель оборони" (реєстр. № 6644-д)

 

 

 

 

 

друге читання

9429-1

Д

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про трубопровідний транспорт" (щодо реформування нафтогазового комплексу) (друге читання) (вручено 12.04.2012)

 

 

Доповідає:

 

заступник Голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки РОМАНЮК Микола Прокопович

 

 

 

 

 

 

повторне перше читання

6472

Д

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Червону книгу України" (щодо посилення охорони рідкісних видів тварин і рослин) (доопрацьований проект н.д. М.Комара надано 16.01.2012, подання Комітету – 13.03.2012)

 

 

Доповідає:

народний депутат України КОМАР Микола Степанович

 

 

Співдоповідає:

Голова Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи СЕМИНОГА Анатолій Іванович

 

 

 

 

 

* * *

9457

Д

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки" (щодо включення окремого заходу "Капітальний ремонт, модернізація та заміна ліфтового обладнання") (проект н.д. В.Баранова вручено 16.11.2011, подання Комітету – 21.02.2012)

 

 

Доповідає:

народний депутат України БАРАНОВ Валерій Олексійович

 

 

Співдоповідає:

голова підкомітету Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики МАЙБОРОДА Сергій Федотович

 

 

 

9320

Д

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення відповідальності за порушення порядку надання послуг із тимчасового розміщення (проживання) (проект н.д. О.Заца вручено 01.11.2011, подання Комітету про доопрацювання - 10.01.2012)

 

 

Доповідає:

народний депутат України ЗАЦ Олександр Вікторович

 

 

Співдоповідає:

голова підкомітету Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності МОЙСИК Володимир Романович

 

 

 

8487

Д

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у сфері праці) (проект н.д. О.Шевчука вручено 17.05.2011, подання Комітету про доопрацювання - 20.12.2011)

 

 

Доповідає:

народний депутат України СУХИЙ Ярослав Михайлович

 

 

Співдоповідає:

голова підкомітету Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин БОНДАРЕНКО Олена Федорівна

 

 

 

8568

Д

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" (щодо порядку розгляду питань про обрання на посаду судді) (проект н.д. С.Ківалова вручено 31.05.2011, подання Комітету - 10.01.2012)

 

 

Доповідає:

народний депутат України КІВАЛОВ Сергій Васильович

 

 

Співдоповідає:

голова підкомітету Комітету з питань правосуддя ШПЕНОВ Дмитро Юрійович

 

 

 

9243

Д

Проект Закону про внесення доповнень до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" (щодо недопущення порушення соціальних гарантій суддів) (проект н.д. Ю.Кармазіна вручено 07.10.2011, подання Комітету - 21.02.2012)

 

 

Доповідає:

 

народний депутат України КАРМАЗІН Юрій Анатолійович

 

 

Співдоповідає:

голова підкомітету Комітету з питань правосуддя ШПЕНОВ Дмитро Юрійович

 

 

 

9458

Д

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини" (проект н.д. С.Головатого вручено 17.11.2011, подання Комітету - 10.01.2012)

 

 

Доповідає:

народний депутат України ГОЛОВАТИЙ Сергій Петрович

 

 

Співдоповідає:

член Комітету з питань правосуддя КЕЛЕСТИН Валерій Васильович

 

 

 

9726

Д

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо дерегуляції у сфері ліцензування (проект н.д. Н.Королевської надано 01.02.2012, подання Комітету - 09.02.2012)

 

 

Доповідає:

Голова Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва КОРОЛЕВСЬКА Наталія Юріївна

 

 

 

 

 

* * *

13.00

 

Різне

 

Повернутись до публікацій

Версія для друку