В Апараті Верховної Ради України розпочато процес

 оцінки корупційних ризиків

 

         Запрошуємо представників зовнішніх заінтересованих сторін долучитися до оцінки корупційних ризиків у діяльності Апарату Верховної Ради України.

 

         На виконання статті 19 Закону України «Про запобігання корупції» відповідно до розпорядження Керівника Апарату Верховної Ради України від 18.07.2023 № 194 «Про проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Апарату Верховної Ради України»  https://www.rada.gov.ua/uploads/documents/74424.pdf в рамках підготовки проєкту Антикорупційної програми Апарату Верховної Ради України на 2024–2026 роки розпочато проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Апарату Верховної Ради України в форматі самооцінювання.

 

         З метою забезпечення дотримання принципів прозорості і доступності та врахування громадської думки, запрошуємо представників зовнішніх заінтересованих сторін, які володіють як теоретичними так і практичними знаннями про внутрішнє та зовнішнє середовище Апарату Верховної Ради України, та мають досвід у сфері її діяльності та/або у сфері запобігання та/або протидії корупції, долучитись до роботи робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності Апарату Верховної Ради України.

 

         Письмові пропозиції щодо кандидатур для включення до складу зазначеної робочої групи просимо надіслати листом на електронну пошту kreush@rada.gov.ua зазначивши таку інформацію: прізвище, ім’я по батькові, місце роботи, посада, контактні дані (e-mail, номер телефону) не пізніше 29 липня 2023 року.

        

         До письмової пропозиції просимо долучити:

 

         підтвердження стажу вашої антикорупційної роботи;

         додати посилання на результати вашої роботи (за наявності). Це можуть бути дослідження на антикорупційну тематику, проведені за вашої участі, або на інші здобутки у сфері запобігання і протидії корупції;

довідку з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

        

 

         Звертаємо увагу, що до складу робочої групи не включають зовнішніх заінтересованих сторін та їх представників у разі наявності відомостей про них у Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.