У зустрічі також взяли участь Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак та Міністр оборони України Рустем Умєров. 

Спікер Парламенту України висловив вдячність Сполученим Штатам Америки за вже надану бюджетну підтримку у понад 22 мільярди доларів та оборонну підтримку, яка вже сягнула понад 44 мільярди доларів. Він також подякував за стратегічне лідерство у питанні підтримки України.

Під час зустрічі сторони багато уваги приділили оборонним потребам України та захисту енергетичної інфраструктури. Також обговорили важливість подальшої фінансової підтримки України з боку США й подальшу законодавчу роботу в Україні щодо впровадження реформ. 

Зі свого боку, Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак подякував за організацію Українсько-американської конференції оборонних індустрій, яка триває цими днями у Вашингтоні: «Цей важливий захід дасть старт активній двосторонній військово-технічній співпраці між двома країнами». 

Також він зауважив, що оборонні компанії, базуючись на досвіді українських військових із застосування різних типів озброєнь у бойових умовах, за підтримки американських партнерів здатні виробити принципово кращі зразки зброї.

Насамкінець сторони окремо приділили увагу імплементації Формули миру Президента України Володимира Зеленського.