У зустрічі також взяли участь Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак та Міністр оборони України Рустем Умєров. 

Голова Верховної Ради України висловив вдячність кожному за лідерство у питанні підтримки України: «Великою мірою ваша діяльність є двигуном поставок в Україну сучасного ефективного озброєння». 

У цьому контексті Руслан Стефанчук укотре закцентував на важливості фінансування додаткових видатків на допомогу Україні обсягом понад 61 мільярд доларів. Він зауважив, що це буде потужним сигналом для захисників і захисниць України, які протистоять російському агресору. 

Сторони обговорили ситуацію на фронті, оборонні потреби Збройних Сил України. Зокрема, у посиленні протиповітряної оборони, збільшенні постачання далекобійних ракет, артилерійських снарядів, танків і бронетехніки, а також у передачі Україні літаків F-16.

«Україна не лише цінує надану допомогу з боку США, а й несе відповідальність за її використання й відповідне звітування. І Україна високо цінує довіру з боку партнерів і союзників», — наголосив Голова Верховної Ради України. 

 «Цінуємо, що обидві партії США — Республіканська та Демократична — єдині у підтримці України. Двопартійна підтримка — наша основна цінність, і ми розраховуємо на її збереження», — зауважив, зі свого боку, Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.