Про це Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко наголосив під час виступу на панельному засіданні «Доброчесність післявоєнного відновлення України» в Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР).

Перший віцеспікер акцентував, що Україна продовжує розбудовувати справедливе суспільство з нульовою толерантністю до корупції: «Задля цього діють наші незалежні антикорупційні органи: Національне агентство з питань запобігання корупції, Національне антикорупційне бюро України, Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Вищий антикорупційний суд».

Окрім того, він зауважив, що для України дуже цінною є взаємодія з Організацією економічного співробітництва та розвитку.

«Із боку Верховної Ради України будемо активно підтримувати вже наявний контакт та прагнути його посилити, зокрема, стати членами ОЕСР», - зазначив насамкінець Олександр Корнієнко.

Довідково. Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко 22-25 травня перебуває з робочим візитом у Французькій Республіці.