«Канада - надійний партнер як у наданні гуманітарної та військової допомоги Україні, так і впровадженню санкцій проти російського агресора», - наголосив Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко під час робочої зустрічі з делегацією Канади на майданчиках Асамблеї Міжпарламентського Союзу (Inter-Parliamentary Union, IPU), що триває у м. Кігалі, Руанда. Також у розмові взяли участь члени делегації, народні депутати України - Ольга Руденко, Артур Герасимов, Альона Шкрум,  Жан Беленюк та Олексій Жмеренецький.

Насамперед Олександр Корнієнко подякував канадській стороні за підтримку та допомогу під час цієї неспровокованої агресивної війни росії проти України та людяності.

«Подальша співпраця між парламентами України та Канади має розвиватися й надалі, аби наші групи дружби співпрацювали ще активніше», - акцентував, окрім того, Перший віцеспікер.

Насамкінець Перший заступник Голови Верховної Ради України запросив канадських делегатів взяти участь у Першому Парламентському Саміті Кримської Платформи.

 

Довідково. 10-14 жовтня делегація Парламенту України на чолі з Першим заступником Голови Верховної Ради України Олександром Корнієнком перебуває з робочим візитом в Африці.