Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко провів робочу зустріч із делегацією урядущої партії Республіки Корея «Сила народу».

«Ми вдячні за підтримку санкційної політики та сподіваємося, що Уряд Кореї розширить перелік і варіанти застосування санкцій проти різних об’єктів російської федерації, насамперед у фінансовій сфері», - акцентував Перший заступник Голови Парламенту.


Під час робочої зустрічі було порушено питання післявоєнної відбудови України.

«Корея підтримує український суверенітет, свободу та територіальну цілісність. Ми дуже суворо засуджуємо вторгнення російської федерації», - зауважив лідер партії Республіки Корея «Сила народу» Лі Чун Сок.

Лі Чун Сок повідомив, що у Кореї одразу зустрінеться з Президентом Юн Сок Йолєм та доповість про наслідки жахливих звірств російських військових, які побачив на власні очі у Бучі та Ірпені, а також передасть, яку ще допомогу потребує Україна.

Він зауважив, що нині Парламент Кореї опрацьовує питання врегулювання санкцій проти російської федерації. «Корея братиме участь у проекті відновлення України. Наша країна теж пройшла процедуру відбудови. Зараз як країна з однією з найбільших економік світу ми можемо передати наш досвід Україні», - зазначив лідер корейської партії.