Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Меліндою Сіммонс.

Учасники зустрічі обговорили, зокрема, питання продовольчої та економічної підтримки України, санкційного тиску на країну-агресора, військової й фінансової підтримки України, а також відповідальності російських нацистів за скоєні злочини. Очільник українського парламенту висловив вдячність за підтримку, яку надає Україні Велика Британія.

Під час зустрічі також обговорено питання притягнення до відповідальності винних у скоєнні злочинів в Україні та участь у цьому Міжнародного кримінального суду.

Надзвичайний і Повноважний Посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні зауважила, що надзвичайно важливо, аби відбувалися реформи в Україні.

«Звичайно, має відбуватися й відбудова, і відповідні економічні заходи. Водночас ми маємо забезпечити здійснення реформ. І це має бути частиною тієї роботи, що була вже уточнена, і звичайно те, що буде після», - резюмувала вона.