Голова ТСК з питань захисту прав інвесторів Галина Янченко та секретар Спецкомісії Андрій Ніколаєнко провели зустріч з керівництвом прокуратури Київської області через рейдерське захоплення фермерського господарства СВК «Новоселицький».

Про це на своїй сторінці на Facebook повідомив Андрій Ніколаєнко.

«Із Заступниками обласної прокуратури Максимом Кримовим та обласної поліції Віктором Луговим обговорювали протидію рейдерському захопленню СВК «Новоселицький», що на Київщині. Кейс, який веде наша ТСК разом з Бізнес-Варта. І можу упевнено констатувати, що в справі є прогрес», - повідомив Андрій Ніколаєнко.
Він додав, що позиція правоохоронних органів під час зустрічі була конструктивною, що дає надію на вирішення цієї складної справи.

«Сьогодні з боку силовиків побачили абсолютно інший настрій. Боротьба з рейдерами не просто триває, а виходить на новий рівень. Обов’язково продовжимо цю розмову уже на засіданні ТСК, яке відбудеться найближчим часом. І сподіваємось почути від представників правоохоронних органів про нові зрушення у справі СВК «Новоселицький»», - підкреслив парламентар.