Впродовж 8-9 червня 2021 року голова ТСК з питань захисту прав інвесторів, член наглядової ради «УкрІнвест» Галина Янченко відвідає Запоріжжя, а 10-11 червня - Дніпро.

Серед планів робочої поїздки - вивчити, як реалізовуються найбільші інвестиційні проекти в Запорізькій області та провести зустрічі з бізнесом.

В планах візиту відвідати низку підприємств Запоріжжя, зокрема, компанію «Інфоком ЛТД», яка спеціалізується на виробництві новітнього обладнання та програмного забезпечення.

Крім того, проведе зустрічі із керівництвом ОДА та представниками бізнесу.

О 12.00 9 червня у конференц-залі ОДА відбудеться спільна зустріч Голови Запорізької ОДА Олександра Старуха та Голови ТСК ВРУ з питань захисту прав інвесторів Галини Янченко, а також членів ТСК Владлена Неклюдова та Олександра Красова з головами району Запорізької області, керівниками ОТГ, які долучаться до зустрічі, в тому числі, у форматі Zoom.

Темою зустрічі стане Тема: «Інвестиційний потенціал Запорізької області: стан справ та нові законодавчі можливості». Під час заходу сторони обговорять шляхи розвитку інвестиційної привабливості регіону, а також останні зміни до законодавства у цій сфері.