Голова ТСК з питань захисту прав інвесторів Галина Янченко відкрила друге регіональне представництво парламентської Спецкомісії – відтепер регіональний офіс працюватиме у Дніпрі.

Урочисте відкриття пройшло 10 червня, в заході взяли участь народні депутати Олексій Красов, Денис Маслов, депутати Дніпропетровської обласної ради.


«Тепер ми стали ще ближчими до інвесторів в регіонах. Це наша друга філія, перша вже півроку працює на Закарпатті. А відтепер будемо активно працювати й у Дніпрі. Якщо ви інвестор, великий або середній, та стикнулися з проблемами, якщо у вас виникли непорозуміння в першу чергу з державними органами влади, ви можете писати мені, аби приходити до нашого регіонального офісу», - закликала голова ТСК з питань захисту прав інвесторів Галина Янченко.

Як зазначив народний депутат Олексій Красов бізнес Дніпра може бути впевнений, що має надійного партнера у вигляді ТСК.

«Ми відкрили вже другу філію, яка працюватиме на благо міста. Вважаю, що це необхідний крок, і компанії, які працюють в цьому регіоні, мають знати, що тепер вони мають надійного партнера у вигляді нашої ТСК. І це може бути ефективна комунікація держави і приватного бізнесу в Україні», - сказав Олексій Красов.


Народний депутат Денис Маслов назвав рішення із відкриття представництва Спецкомісії необхідним регіону.

«Я дуже радію відкриттю саме у Дніпрі. Вважаю рішення своєчасним та необхідним регіону, адже ми маємо низку звернень саме з Дніпра. Надаватиму всіляку підтримку на участь у цій роботі», - підкреслив парламентар.

Депутат Дніпропетровської обласної ради, директор Бюро інвестиційних програм Олександр Бондаренко назвав рішення із відкриття представництва ТСК у Дніпрі надзвичайно актуальним.

«Ми дуже раді відкриттю регіонального офісу ТСК з питань захисту прав інвесторів, для Дніпра та Дніпропетровської області це супер актуальна діяльність. І я думаю, що багато бізнесменів чекали і будуть звертатись за допомогою. Тема економічної безпеки – це пріоритет для всій країні. Тому, чудова ініціатива – дякуємо Галині та всім народним депутатам за цю роботу», - сказав Олександр Бондаренко.