Голова ТСК з питань захисту прав інвесторів Галина Янченко під час візиту у Дніпро зустрілась із представниками Торгово-промислової палати міста.


Участь у такій зустрічі 10 червня взяли президент ДТТП Віталій Жмуренко, віце-президент Сергій Кучерявенко, постійний заступник Генерального консула ФРН Петер Герр, директор Дніпропетровського інвестиційного агентства Валентина Затишняк, представники бізнесу.

«Говорили не лише про нашу роботу в рамках ТСК з питань захисту прав інвесторів, а й про нові можливості від «Ukraine Invest» та нові перспективи для бізнесу під час реалізації проектів в рамках закону про «інвестнянь». Під час зустрічі обговорили проблеми, які необхідно вирішувати на законодавчому рівні. Серед таких бюрократія у сфері отримання документів на землю та підключення до мереж, зокрема електроенергії. В обох напрямках вже є законодавчі ініціативи, як це змінити та спросити», - зазначила голова ТСК з питань захисту прав інвесторів.


Крім того, парламентар зустрілась із інвесторами з бізнес-клубу «Інспіро».

«Розповіла про роботу ТСК з питань захисту прав інвесторів, звернення, які ми розглядаємо, як швидко вдається їх вирішувати, а також про критерії для звернень. Нагадала, що тепер до нас можна звернутись через наше регіональне представництво у Дніпрі. Дякую за цікаву дискусію та цінні думки», - додала Галина Янченко.