У Верховній Раді відбулась зустріч голови Верховної Ради, а також керівників парламентських комітетів з Європейською бізнес асоціацією.

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

Під час зустрічі Голова ТСК з питань захисту прав інвесторів Галина Янченко представила роботу Спецкомісії.

«Мала честь розповісти про нашу діяльність та запропонувати бізнесу співпрацювати зі Спецкомісією як в разі виникнення проблемних ситуацій, так і для напрацювання спільних законодавчих ініціатив для покращення інвестиційного клімату», - зазначила Галина Янченко.


Вона повідомила, що серед результатів роботи Спецкомісії - понад 5 млрд захищених інвестицій, вже 6 успішно вирішених звернень бізнесу як від європейських, так і від українських компаній.

«А також перші законотворчі успіхи. Нагадаю, що минулого пленарного тижня парламент ухвалив в першому читанні ініційований ТСК антирейдерський законопроект №3774. 311 голосів за! І я маю великі сподівання, що ми встигнемо ухвалити цей законопроект у другому читанні до кінця поточної сесії Верховної Ради», - спрогнозувала Галина Янченко.


Вона також повідомила, що під час зустрічі були обговорені пріоритети у роботі парламенту, важливі для бізнесу, темпи вакцинації та програми підтримки бізнесу в період пандемії.

«Дякую Дмитру Разумкову за запрошення. Такі зустрічі, живий діалог та спілкування – найбільш ефективний формат взаємодії з бізнесом!», - підкреслила голова Спецкомісії.