Якісний менеджмент на державних підприємствах таки буває, прикладом цьому є державне підприємство «Карпати» в Івано-Франківську.

Про це за результатами відвідування підприємства заявила заступниця голови фракції «Слуга Народу», голова ТСК з питань захисту прав інвесторів Галина Янченко, яка перебуває в Івано-Франківську з робочим візитом.


Вона підкреслила, що завод «Карпати», який входить до концерну «Укроборонпром», вже багато років є лідером із виробництва електроніки для автомобілів.

«Його замовниками є такі світові гіганти як Opel, Audi, Skoda, Volswagen та Mercedes. А експорт йде до Польщі, Румунії, Чехії, Німеччини та Великобританії. Audi Q7, Opel Insignia, Opel Astra, Skoda Camic - всі вони комплектуються кабелями, які вироблені тут, на заводі «Карпати»», - нагадала Галина Янченко.

Та підкреслила, що приємно вражена, що підприємство, не зважаючи на кризу, спричинену коронавірусом, має амбітні плани розвитку.

«Як і більшість світових виробників, коронавірус змусив підприємство спочатку знизити виробництво, а згодом - скоригувати плани на майбутнє. Скоригувати в хорошому сенсі. Наразі завод «Карпати» не лише відновив докризові темпи роботи та випускає продукцію для близько 800 автомобілів щодня. А й має амбіційні плани розвитку та запускає нові проекти. Для цього прямо зараз завод шукає 700 нових співробітників. Якісний менеджмент на державних підприємствах таки буває. Дмитро Втерковський, бажаю вам реалізувати всі амбітні плани розвитку», - наголосила Голова ТСК з питань захисту прав інвесторів.