Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України з питань розслідування можливих протиправних дій посадових осіб Державного космічного агентства України (Національного космічного агентства України) та підприємств космічної галузі, зокрема під час реалізації проектів "Либідь" та "Циклон-4" інформує щодо проведення наступного засідання, що відбудеться 10 листопада 2021 року о 13:00

за адресою: Київ, вул. Банкова, 5-7, кімн. 214 (у режимі відеоконференції)


ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ:


1. Про залучення до роботи Тимчасової слідчої комісії запропонованих експертів та фахівців.

2. Про діяльність членів ТСК у робочих групах за напрямами визначених завдань та проведення робочих нарад із залученими експертами.

3. Про необхідність підготовки пропозицій для узгодження та затвердження графіку і порядку запрошення посадових, службових осіб органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування та керівників (або посадових осіб, які виконують їх обов’язки) підприємств, установ, організацій, громадських об’єднань, окремих громадян для отримання показань чи заслуховування пояснень з питань, щодо яких проводиться розслідування відповідно до пункту 4 затвердженого Плану роботи ТСК.

4. Про склад секретаріату Тимчасової слідчої комісії.

 

Різне.