Протягом лютого 2013 року (01.02.2013-28.02.2013) в Єдиній базі обліку і контролю запитів на інформацію Верховної Ради України зафіксовано 157 запитів (93 - через Інтернет,  63 - поштою, 1 - телефоном):

120 запитів виконано;

6 запитів виконуються відповідними структурними підрозділами Апарату Верховної Ради України;

- 23 запитувачам надіслано відмову у задоволенні запиту відповідно до статті 22 Закону України "Про доступ до публічної інформації";

- 8 запитів направлено належним розпорядникам інформації, про що повідомлено запитувачів.





















Найбільше запитів направлено до секретаріатів Комітету з питань свободи слова та інформації (45), Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування (5), а також до Управління справами та   Управління кадрів - по дев’ятнадцять та Інформаційного управління  Апарату Верховної Ради України (5).

Примітка: в Єдиній базі запитів на інформацію Верховної Ради України не реєструються запити на інформацію, адресовані безпосередньо до народних депутатів України, посадових осіб Верховної Ради України ? оскільки Апарат Верховної Ради України, відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України від 11 травня 2011 р. №393 «Про забезпечення виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації" в Апараті Верховної Ради України», не є розпорядником інформації за такими запитами на інформацію.