Протягом січня 201
3 року (01.01.2013-31.01.2013) в Єдиній базі обліку і контролю запитів на інформацію Верховної Ради України зафіксовано 176 запитів (105 - через Інтернет,  69 - поштою, 2 - електронною поштою):

133 запити виконано;

8 запитів виконуються відповідними структурними підрозділами Апарату Верховної Ради України;

- 34 запитувачам надіслано відмову у задоволенні запиту відповідно до статті 22 Закону України "Про доступ до публічної інформації";

- 1 запит направлено належному розпоряднику інформації, про що повідомлено запитувача.


Найбільше запитів направлено до секретаріатів Комітету з питань свободи слова та інформації (58), Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи (5), а також до Управління справами (26),  Управління кадрів (19) та Головного організаційного управління Апарату Верховної Ради України (5).

Примітка: в Єдиній базі запитів на інформацію Верховної Ради України не реєструються запити на інформацію, адресовані безпосередньо до народних депутатів України, посадових осіб Верховної Ради України ? оскільки Апарат Верховної Ради України, відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України від 11 травня 2011 р. №393 «Про забезпечення виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації" в Апараті Верховної Ради України», не є розпорядником інформації за такими запитами на інформацію.