Протягом вересня 2012 року (01.09.2012-30.09.2012) в Єдиній базі обліку і контролю запитів на інформацію Верховної Ради України зафіксовано 132 запити (58 - через Інтернет,  68 - поштою, 5 - електронною поштою, 1 - телефоном):

? 102 запити виконано;

- 4 запити виконуються відповідними структурними підрозділами Апарату Верховної Ради України;

- 26 запитувачам надіслано відмову у задоволенні запиту відповідно до статті 22 Закону України "Про доступ до публічної інформації".

Найбільше запитів направлено до секретаріатів Комітету з питань свободи слова та інформації (44), Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування (3), а також до Прес-служби (12), Управління справами (9), Управління кадрів (8), Інформаційного управління та Головного управління документального забезпечення  (по 7), Управління комп?ютеризованих систем Апарату Верховної Ради України (6).

Примітка: в Єдиній базі запитів на інформацію Верховної Ради України не реєструються запити на інформацію, адресовані безпосередньо до народних депутатів України, посадових осіб Верховної Ради України ? оскільки Апарат Верховної Ради України, відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України від 11 травня 2011 р. №393 «Про забезпечення виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації" в Апараті Верховної Ради України», не є розпорядником інформації за такими запитами на інформацію.