Розміщено за посиланням http://goo.gl/XsL9T0 на веб-сайті http://alekseev.com.ua/, а також на веб-сайті ВРУ http://rada.gov.ua/

 

Коментуючи рішення верхньої палати парламенту Італії Сергій Алєксєєв наголосив, що довіра яку висловив вищій законодавчий орган Італії нашій країні, є, зокрема, результатом плідної співпраці українських та італійських політиків.

За словами народного депутата одним з ключових завдань, які ставили перед собою українські парламентарі під час попередніх зустрічей з ФранческоВердуччі, Паоло Аллі та іншими італійськими сенаторами була спроба переконати закордонних колег у тому, що Україна – конструктивний партнер.

Сергій Алєксєєв зазначив, що співпрацюючи з італійським політикумом в політичній площині та надаючи інформацію щодо стану реформ в Україні, він із колегами мали на меті сформувати в Італії бачення нашої країни, як перспективного економічного партнера, відносини з яким могли б компенсувати італійському бізнесу втрату російських ринків, через санкції накладені на Російську Федерацію».

«Це черговий приклад успішної співпраці між нашими країнами, – повідомив С. Алєксєєв, – ратифікація Італійським Сенатом Угоди про асоціацію України з ЄС означає визнання та підтримку європейських прагнень нашої країни. Наступним кроком очікується підпис Президента Італійської Республіки»

Стосовно подальших планів, Сергій Алєксєєв додав, що усі його колеги по міжпарламентській групі налаштовані перетворити сьогоднішній успіх на фундамент для майбутнього розвитку співпраці та поглиблення зв’язків з Італійською Республікою на усіх рівнях.