Розміщено за посиланням http://goo.gl/fiEWSL на веб-сайті http://alekseev.com.ua/, а також на веб-сайті ВРУ http://rada.gov.ua/

 

Українські парламентарії налаштовані всебічно розвивати співробітництво з Італійською Республікою. Про це народні депутати України, співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Італією Сергій Алєксєєв та Оксана Корчинська поінформували у своєму листі голову Комітету у закордонних справах Палати депутатів Італійської Республіки Фабріціо Чікітто.

“Маю честь повідомити Вам, що 5 лютого 2015 року у Верховній Раді України була створена депутатська група з міжпарламентських зв’язків з Італійською Республікою, яка складається з 38 народних депутатів. Ми налаштовані всебічно розвивати співробітництво з Італійською Республікою. Завершення формування відповідної групи дружби в Парламенті Італії сприяло б налагодженню активного міжпарламентського діалогу між нашими державами з питань, які становлять обопільний інтерес”, – зазначається в листі.

Також Сергій Алєксєєв щиро подякував італійському Парламенту за послідовну підтримку євроінтеграційних прагнень України та висловив переконання, що найближчим часом Парламент Італії ратифікує Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.