Сьогодні, 25 жовтня 2023 року, у стінах Верховної Ради України відбулася зустріч членів депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Державою Ізраїль з Надзвичайним та Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Міхаелем Бродським.

Під час зустрічі пан Посол звернувся до народних депутатів України з проханням та закликом про підтримку Держави Ізраїль у складний час військової агресії ХАМАСу проти Ізраїлю. Також, запросив народних депутатів - членів депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Державою Ізраїль у найближчий час відвідати Ізраїль на знак солідарності та підтримки.

Окрім цього, пан Посол закликав український Парламент розглянути питання визнання ХАМАСу та Хезболли терористичними організаціями.

У свою чергу народні депутати України наголосили на необхідності визнання Парламентом Ізраїлю Голодомору 1932-1933 років геноцидом українського народу, а також, про важливість та нагальну необхідність засудження на парламентському рівні дій російської федерації на території України, та визнання росії державою-агресором.

Учасники зустрічі висловили слова підтримки, солідарності та єдності народів України та Ізраїлю.