Президент України Петро Порошенко, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності України

Прес-служба
24 серпня 2014, 13:33

 

Президент України Петро Порошенко, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності України.

Глава держави, керівники Парламенту і Уряду поклали квіти до пам’ятників Князеві Володимиру Великому, Тарасу Шевченку, Голові Центральної Ради УНР Михайлу Грушевському та до пам’ятного Хреста Героїв Небесної Сотні.

Глава держави, керівники Парламенту і Уряду також взяли участь у параді військ з нагоди 23-ї річниці Незалежності України, що відбувся на Хрещатику.


В урочистостях також взяли участь міський голова Києва Віталій Кличко, Президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко, голова Київської обласної державної адміністрації Володимир Шандра, урядовці, представники Адміністрації Президента України, громадськості.