27 вересня Комітет з питань національної безпеки і оборони заслухає інформацію Генерального прокурора про висновок експертів за фактом загибелі та травмування військовослужбовців під час проведення навчань на Рівненському полігоні

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
25 вересня 2018, 14:56

Комітет з питань національної безпеки і оборони 27 вересня заслухає інформацію Генерального прокурора Юрія Луценка та Директора Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Олександра Рувіна про висновок експертів за результатами проведення комплексної комісійної судової військової, трасологічної, хімічної, балістичної на вибухотехнічної експертизи, що була призначена в кримінальному провадженні за фактом загибелі та травмування військовослужбовців Збройних Сих України під час проведення бригадних тактичних навчань на 233 Рівненському загальновійськовому полігоні 6 липня 2018 року.

Для участі у засіданні Комітету запрошено Міністра оборони України Степана Полторака.

Як повідомили Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України в Секретаріаті Комітету з питань національної безпеки і оборони початок засідання заплановано на 11-у годину за адресою: вул. Садова, 3а кім. 1224.