За підтримки Посольства Грузії в Україні відбудеться презентація фотовиставки «Перша Грузинська Демократична Республіка»

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
22 травня 2018, 12:00

У 2018 році виповнюється 100 років з створення першої Республіки Грузія, а також 100 років від дня встановлення грузино-українських дипломатичних відносин.

 Ювілейний рік Посольство Грузії в Україні відзначає безліччю заходів. Серед них - виставка «Перша Грузинська Демократична Республіка», яка протягом року буде представлена в декількох регіонах України.

На виставці будуть представлені письмові та фотоматеріали, що розповідають про встановлення і розвиток дипломатичних відносин з Україною (1918-1921 рр), а також архівні фото, що відображають такі важливі події з цього короткого періоду історії Грузії, як - відновлення державної незалежності і формування уряду незалежної Грузії; проведення виборів до вищого законодавчого органу - Установчих зборів, прийняття першої конституції, роботу грузинської дипломатичної місії в Києві.

Організатори чекають на відвідувачів протягом пленарного тижня з 22 до 25 травня 2018 року в кулуарах ІІІ-го поверху будинку Верховної Ради України (вул. М.Грушевського,5).

Вхід за картками акредитації.