Комітет з питань національної безпеки і оборони 4 жовтня розгляне питання щодо надзвичайної події, яка сталася на складах боєприпасів Міністерства оборони України поблизу населеного пункту Калинівка (Вінницька обл.)

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України
02 жовтня 2017, 09:41

Члени Комітету заслухають інформацію щодо використання коштів, виділених за ініціативою Комітету Кабінетом Міністрів Міністерству оборони, на розосередження озброєння та військової техніки, підвищення рівня захищеності небезпечних об’єктів зберігання боєзапасу Збройних Сил після подій на військових складах поблизу населених пунктів Сватове і Балаклія.

Під час засідання Комітету також розглядатиметься проект Закону про Державний бюджет України на 2018 рік №7000 в частині фінансування сектору безпеки і оборони.

Для участі в засіданні Комітету запрошені: Міністр оборони України Полторак С.Т., Начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України Муженко В.М., Заступник Генерального прокурора України - Головний військовий прокурор Матіос А.В.

Засідання Комітету з питань національної безпеки і оборони відбудеться 4 жовтня 2017 року за адресою: вул. Садова, 3а, кімн. 1224, початок о 15:00.