Андрій Парубій озвучив порядок денний нинішнього пленарного тижня і наголосив, що робота відбуватиметься «в досить інтенсивному режимі»

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
20 березня 2017, 12:17

 

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, відкриваючи засідання Погоджувальної ради керівників парламентських фракцій та голів Комітетів Верховної Ради у понеділок, 20 березня, запропонував на розгляд присутніх порядок денний пленарного тижня.

За словами А.Парубія, з огляду на те, що Верховна Рада працює два тижні у форматі пленарних засідань, робота відбувається «в досить інтенсивному режимі», і запропонував розглянути ті блоки питань, які депутати не встигли розглянути протягом минулого тижня.

А.Парубій повідомив, що у вівторок, 21 березня, на розгляд до сесійної зали виносяться блоки питань щодо роботи паливно-енергетичного комплексу, транспортної галузі, а також питання затвердження складу Рахункової палати. Щодо останнього, то А.Парубій наголосив, що «питання Рахункової палати потребує окремої процедури, зокрема, запрошення людей з регіонів».

У середу до розгляду будуть запропоновані «проекти законів з ратифікації і питання соціальної політики, які мають загальну підтримку всіх депутатів».

У четвер парламентарії розглядатимуть питання промислової політики та підприємництва.

А.Парубій поінформував присутніх про нараду з головами парламентських Комітетів, в рамках якої досягнуто домовленості вносити на розгляд до сесійної зали не більше п’яти  питань від Комітету, «аби вистачало часу для їх розгляду».