28 лютого Перший заступник Голови Верховної Ради України візьме участь у дискусії високого рівня «Ситуація в галузі прав людини в Криму», який відбудеться з ініціативи України в рамках 34-ої сесії Ради ООН з прав людини у м. Женева, Швейцарська Конфедерація

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
27 лютого 2017, 13:03

 

Після трирічної окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя Російською Федерацією ситуація із забезпеченням прав основних свобод людини різко погіршилася для значного числа місцевих мешканців, зокрема, для представників кримськотатарської громади і проукраїнських жителів півострова.

Метою заходу є підвищення обізнаності міжнародної спільноти щодо становища в галузі прав людини в Криму та активізація інформаційної роботи серед країн-партнерів України для консолідації зусиль міжнародної спільноти та протидії триваючій агресії з боку Росії.

Захід відбудеться за участі Міністра закордонних справ П.Клімкіна, Голови Меджлісу кримськотатарського народу, народного депутата України Р.Чубарова та Першого заступника Міністерства інформаційної політики Е.Джапарової.