11 липня 2018
1500

Представникам засобів массової інформації необхідно акредитуватися на подію

Акредитуватися

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування (вул. Садова, 3а, к. 416).

Порядок денний:

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним


1.   Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сталого розвитку та створення нових робочих місць у гірських та високогірних населених пунктах (реєстр. №8154, КМУ, В.Гройсман)

2.   Проект Закону про засади адміністративно-територіального устрою України (реєстр. №8051, КМУ, В.Гройсман)

ІI. Інші

3.   Про інформацію обласних рад стосовно випадків порушення законних прав органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, перешкоджання їх законній діяльності

4.   Про інформацію Рахункової палати щодо результатів аналізу формування та використання міжбюджетних трансфертів з Державного бюджету України місцевим бюджетам у 2016-2017 роках

5.   Про Звіт Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування за восьму сесію Верховної Ради України восьмого скликання  (лютий – липень 2018 року)

6.   Про пропозиції Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики  та місцевого  самоврядування до проекту порядку денного дев’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання  (вересень 2018 року – лютий 2019 року)

7.   Про План роботи Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування на період дев’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (вересень 2018 року – лютий 2019 року)

 

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування