01 червня 2016
1500

 

Засідання Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції (Садова, 3а, к. № 330).

Порядок денний:

I. Проекти законів України, у підготовці яких на розгляд Верховної Ради України Комітет приймає участь (індекс 3)

1. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання корупції  (реєстр. № 4416, н.д. Співаковський О.В., Луценко Ю.В. та інші).

II. Проекти законів України, у підготовці яких на розгляд Верховної Ради України Комітет приймає участь (індекс 15)

2. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань очищення влади (реєстр. № 2695, н.д. Соболєв Є.В., Ємець Л.О., Алексєєв І.С.).

III. Проекти нормативно-правових актів, які опрацьовуються Комітетом на предмет відповідності  вимогам антикорупційного законодавства (індекс 16) та з метою проведення антикорупційної експертизи (індекс 17)

IV. Проекти нормативно-правових актів, в яких виявлено корупціогенні фактори (індекс 17)

4. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» (реєстр. № 2270 доопрацьований, н.д. Лубінець Д.В.).

5. Про проект Закону про недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб - учасників подій на території Донецької, Луганської областей (реєстр. № 2425, н.д. Шуфрич Н.І., Дунаєв С.В. та інші).

6. Про проект Закону про віднесення земель державної власності за межами населених пунктів до комунальної власності об’єднаних територіальних громад (реєстр. № 3510 доопрацьований, н.д. Федорук М.Т.,  Бойко О.П. та інші).

7. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності на територіях об’єднаних територіальних громад та врегулювання інших земельних відносин  (реєстр. № 3510-1 доопрацьований, н.д.Амельченко В.В., Макар’ян Д.Б. та інші).

8. Про проект Закону про спеціальні режими інвестиційної та інноваційної діяльності із застосуванням принципу субсидіарності в Україні (реєстр. № 3544, н.д. Грішвельд А.М., Москаленко Я.М. та інші).

9. Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо запровадження спеціальних режимів інвестиційної та інноваційної діяльності із застосуванням принципу субсидіарності в Україні) (реєстр. № 3545, н.д. Грішвельд А.М., Москаленко Я.М. та інші).                                             

10. Про проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо запровадження спеціальних режимів інвестиційної та інноваційної діяльності із застосуванням принципу субсидіарності в Україні) (реєстр. № 3546, н.д. Грішвельд А.М., Москаленко Я.М. та інші).

11. Про проект Закону про Державний реєстр присяжних (реєстр. № 3607, н.д. Луценко Ю.В., Тимошенко Ю.В., Луценко І.С.).

12. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо суду присяжних  (реєстр. № 3608, н.д. Луценко Ю.В.,  Тимошенко Ю.В., Луценко І.С.).

13. Про проект Закону про Національну митну службу України (реєстр. № 3763, н.д. Антонищак А.Ф., Южаніна Н.П. та інші).

14. Про проект Закону про зміну системи регулювання економіки  (реєстр. № 3766, н.д. Галасюк В.В., Продан О.П. та інші).

15. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про інноваційну діяльність» (щодо сприяння розвитку інноваційної діяльності) (реєстр. № 3796, н.д. Мураєв Є.В.).

16. Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо сприяння розвитку інноваційної діяльності) (реєстр. № 3797, н.д. Мураєв Є.В.).

17. Про проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо сприяння розвитку інноваційної діяльності) (реєстр. № 3817, н.д. Мураєв Є.В.).

18. Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо особливостей справляння рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин) (реєстр. № 3818, н.д. Мураєв Є.В.).

19. Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України  щодо  оренди  житла  внутрішньо   переміщеними  особами (реєстр. № 3844, н.д. Веселова Н.В.).

20. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку застосування відповідальності до посадових осіб та службових осіб державних органів та органів місцевого самоврядування (реєстр. № 3869, н.д. Ляшко О.В., Галасюк В.В. та інші).

21. Про проект Закону про застосування тимчасового спеціального режиму митного контролю та митного оформлення на території Одеської області (реєстр. № 4140, н.д. Власенко С.В.).

22. Про проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо застосування Закону України «Про застосування тимчасового спеціального режиму митного контролю та митного оформлення на території Одеської області») (реєстр. № 4145, н.д. Власенко С.В.).

23. Про проект Закону про внесення змін до статті 39 Закону України «Про здійснення державних закупівель» (щодо удосконалення системи взаємовідносин між споживачами – бюджетними установами та постачальниками природного газу) (реєстр. № 4175, н.д. Ревега О.В., Балицький Є.В.).

24. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Національний банк України» (щодо обмеження зарплат та премій посадовцям Національного банку України) (реєстр. № 4231, н.д. Міщенко С.Г.).

25. Про проект Закону про вільну (спеціальну) економічну зону «Порто-франко» (реєстр. № 4245, н.д. Рабінович В.З., Скорик М.Л.).

 

Вхід за картками акредитації


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування