10 березня 2020
1030

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проводить засідання «круглого столу» на тему: «Реформування законодавства, що регулює місцеві вибори».

Під час засідання планується обговорити найбільш проблемні аспекти законодавчого регулювання виборчого процесу з місцевих виборів, а також виробити спільне бачення політиків, експертного середовища та міжнародної спільноти стосовно напрямів подальшого вдосконалення законодавства про місцеві вибори та напрями його застосування.

«Круглий стіл» відбувається за сприяння та підтримки Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА», Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) в Україні та Офісу Ради Європи в Україні.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування, міжнародних партнерів Комітету, неурядових організацій та експертів, які опікуються питанням реформування виборчого законодавства.

 

Місце проведення заходу: м.Київ, вул. М.Грушевського, 18/2, зал № 12.

 

Реєстрація починається о 10:00.

Початок засідання о 10:30.

 

Контактна особа – головний консультант секретаріату Комітету Каніковська Вероніка Олегівна, тел.: (044) 255 23 19, 050 280 64 69; ел. пошта: kanikovska@rada.gov.ua.

 

Вхід працівників ЗМІ за картками акредитації через 9-й під’їзд


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай пленарне засідання!
Станьте свідком роботи парламенту крaїни — подайте заяву на відвідання пленарного засідання онлайн!
Подати заявку Правила перебування