Відповідно до пункту 21 частини першої статті 6 Закону України «Про управління об’єктами державної власності», постанови  Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2008 року № 777 «Про проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки» та розпорядження в.о. Керівника Апарату Верховної Ради України №76-к від 26 січня 2021 року 2 лютого 2021 року оголошується початок конкурсного відбору на посаду директора державного підприємства «Парламентський телеканал «Рада».

Найменування підприємства: державне підприємство «Парламентський телеканал «Рада». Створений як Дирекція телерадіопрограм Верховної Ради України 24 листопада 1998 року Розпорядженням Голови Верховної Ради України. Телеканал «Рада» транслюється у загальнонаціональній мережі DVBT-2 та через супутниково-кабельні мережі.

Місцезнаходження телеканалу: м. Київ, вул. Садова, 3А.

Основні напрями діяльності: Вироблення та поширення програм, спрямованих на повноцінне задоволення потреб суспільства в одержанні найширшого спектру інформації про діяльність Верховної Ради України.  Цензуру стосовно подій у сесійній залі Верховної Ради України заборонено.

Канал широко висвітлює хід пленарних засідань, діяльність усіх парламентських фракцій та депутатських груп, а також роботу Комітетів Верховної Ради України, де розглядаються законопроекти та аналізується виконання прийнятих законів в економічній, соціальній, культурній сферах.

Інформація про фінансово-економічний стан підприємства розміщена за посиланням: http://tv.rada.gov.ua/coord.htm (розділ «Архів»).

 

Посадові обов’язки директора державного підприємства «Парламентський телеканал «Рада»:

1)      Керує діяльністю телеканалу, організовує роботу його структурних  підрозділів.

2)      Координує творчу діяльність телеканалу.

3)      Впроваджує у повсякденну практику роботи телеканалу передовий вітчизняний і зарубіжний досвід зі створення телевізійних програм.

4)      Здійснює підготовку та реалізацію стратегії розвитку телеканалу.

5)      Забезпечує виконання щорічних цілей телеканалу щодо збільшення аудиторії та розвитку каналу.

6)      Сприяє просуванню каналу в тому числі через соціальні мережі та інші канали комунікації.

7)      Контролює раціональне використання передбачених для підприємства фінансових асигнувань, матеріальних і технічних ресурсів.

8)      Укладає договори з підприємствами, організаціями й установами, контролює їх виконання.

9)      Здійснює заходи із застосування прогресивних форм організації та охорони праці.

10) Здійснює ефективну кадрову політику.

11) Приймає рішення щодо призначення на посади, звільнення та заохочення працівників, а також накладання дисциплінарних стягнень.

12) Формує пропозиції щодо бюджету телеканалу.

 

Вимоги до претендентів:

Освіта: вища (спеціаліст, магістр). Профільна освіта (журналістика, зв’язки з громадськістю, аудіовізуальне мистецтво і виробництво телерадіопрограм, режисура), післядипломна освіта в галузі управління та адміністрування будуть додатковими перевагами.

Досвід роботи: загальний стаж роботи у сфері телебачення і радіомовлення - не менше 5 років.

Володіння державною мовою: вільне володіння державною мовою, знання іноземних мов буде додатковою перевагою.

Інформаційні та комп’ютерні технології: бути впевненим користувачем ПК, володіти знаннями і навичками роботи із соціальними мережами та відеохостингами, розумітися на технологіях SMM.

Знання основ законодавства України, а саме:

- Конституції України;

- законів України: «Про Регламент Верховної Ради України», «Про Комітети Верховної Ради України», «Про статус народного депутата», «Про доступ до публічної інформації», «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про телебачення і радіомовлення», «Про інформацію»;

-  іншої нормативно-правової бази щодо організації діяльності теле-, радіомовлення, роботи ЗМІ та журналістів;

авторського і трудового законодавства; організації виробництва, праці і управління, основи планування та фінансування; методів господарського розрахунку; форм і систем оплати праці та матеріального стимулювання; правил і норм охорони праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки.

Бездоганна ділова репутація:

- сукупність документально підтвердженої інформації про особу, що дає можливість зробити висновок про відповідність її професійної діяльності вимогам законодавства, про належний рівень професійних здібностей та управлінського досвіду (вітаються рекомендаційні листи та посилання на сторінки соціальних мереж);

- відсутність в особи судимості та заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

 

Для участі в конкурсному відборі претендент подає особисто та/або надсилає електронною поштою:

1) Заяву для участі у конкурсному відборі.

2) Копії документа, що посвідчує особу, трудової книжки (за наявності) або документів, що підтверджують наявність досвіду роботи, документа про вищу освіту.

3) Згоду на обробку персональних даних.

4) Біографічну довідку (резюме) із зазначенням посилань на власні сторінки у соціальних мережах.

5) Мотиваційний лист формату А4 (до 500 слів).

6) Конкурсну пропозицію (концепцію мовлення телеканалу «Рада» у вигляді презентації, що включає унікальність формату, переваги та особливості, сітку мовлення, опис найважливіших програм, пропозиції щодо кадрової політики).

7) Портфоліо реалізованих проектів та досягнень у галузі журналістики, сфері телебачення і радіомовлення (за бажанням, як додаткова перевага).

 

Для інформації:

1. Контракт з переможцем конкурсу укладається строком на 1 (один) рік з можливістю продовження терміну його дії ще на 2 (два) роки.

2. Заяви та документи щодо участі у конкурсному відборі приймаються впродовж 30 календарних днів після дати оприлюднення оголошення до 18 години 03 березня 2021 року.

3.  Заяви та документи приймаються за адресою: 01008, м.Київ, вул.Садова, 3а, Управління кадрів Апарату Верховної Ради України (з поміткою «на конкурсний відбір директора телеканалу «Рада») та/або на електронну пошту: hryhorchuk@rada.gov.ua

4.  Контакти для довідок: тел. 255-22-94, головний консультант Григорчук Інна Миколаївна.

Про місце проведення конкурсу буде повідомлено додатково.

Повернутись до публікацій

Версія для друку

Ще за розділом

“Новини”

18 квітня 2024 10:12
17 квітня 2024 19:05
17 квітня 2024 18:51
17 квітня 2024 17:23
17 квітня 2024 11:54
16 квітня 2024 20:18
16 квітня 2024 18:50
16 квітня 2024 17:31
16 квітня 2024 16:15
16 квітня 2024 14:00