Персональна фотовиставка "Розстріляний Майдан" Олександра Григоровича Тимошенка – члена Національної спілки фотохудожників України, учасника доленосних подій на Майдані у 2013-2014 роках - експонується за сприяння Національної спілки фотохудожників України та Комітету з питань культури і духовності.

Виставку відкрив заступник голови Комітету з питань культури і духовності Віктор Єленський, у заході також взяли участь народні депутати - учасники Революції Гідності.

Автором представлено хроніку буремних подій Майдану у стислому варіанті фотолітопису. За допомогою власних спогадів, особистих емоцій, думок, переживань Олександр Тимошенко висвітлює процес пробудження та трансформації свідомості українців у виборі свого майбутнього. Як безпосередній учасник тих подій, двічі поранений 18 лютого 2014 року на вулиці Інститутській, своїми світлинами він нагадує  про нестерпний біль, закарбований у серцях українців, завдяки яким змінено хід історії нашої держави. Одночасно автор висловлює своє захоплення співвітчизниками, які в надзвичайно важкий для України час згуртувалися на Майдані та продемонстрували свою єдність, гідність і прагнення до свободи.