Голова Верховної Ради України наступного тижня здійснить візит до Республіки Корея (Південна Корея)

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
07 грудня 2018, 16:41


Голова Верховної Ради України Андрій Парубій в інтерв’ю телеканалу «РАДА» повідомив, що з понеділка перебуватиме з візитом до Південної Кореї. «Ми на порозі важливих рішень», - зазначив він і повідомив про наміри «прийти до фінішного етапу обговорення  рішення про безвіз між Україною та Південною Кореєю». «Південна Корея на сьогодні – це одна із найбільш динамічних економік у світі і входить у двадцятку найбільш ефективних світових економік. Важливо, щоб Україна могла мати безвізовий режим і з Південною Кореєю», - наголосив політик.

А.Парубій повідомив, що планується підписання Угоди між Українським Парламентом та Парламентом Південної Кореї, що сприятиме тіснішій співпраці між обома парламентами. Також він висловив сподівання на підтримку і допомогу у переоснащенні системи «Рада», з допомогою якої проводиться голосування, у рамках реформи, яку готує сьогодні Апарат Верховної Ради України.

Голова Верховної Ради підкреслив, що поїздка матиме дуже важливе значення для міжпарламентської дипломатії та для співпраці з цим регіоном.