Вітання Голови Верховної Ради України Андрія Парубія працівникам стандартизації і метрології України з нагоди їхнього професійного свята

Прес-служба Апарату Верховної Ради України
10 жовтня 2018, 05:45

 

 

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із нагоди професійного свята та Всесвітнього дня стандартів.

Ваша професія покликана виконувати дві важливі місії: захист життя і здоров’я громадян та сприяння підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції.

Міжнародні та європейські стандарти, що є джерелом експертних знань та найкращих практик, сприяють підвищенню конкуренції та розвитку інновацій. Гармонізація національного законодавства в галузі стандартів із міжнародними та європейськими нормами свідчить про створення міцної бази для застосування передових технологій в Україні.

Дякую фахівцям органів виконавчої влади, державних підприємств, які займаються питаннями стандартизації, метрології та спорідненими видами діяльності, а також усім працівникам цієї сфери за професійну майстерність. Завдяки вашій сумлінній праці життя українців стає безпечнішим, комфортнішим та якіснішим.

Нових творчих звершень, успішного здійснення планів, незгасної енергії, доброго здоров’я, невичерпного натхнення та наснаги в усіх починаннях!